rrock'n roll child

maanantai 23. huhtikuuta 2018

Ratinan avajaiset 19.-22.4.Moi!
Viime viikolla oli Kauppakeskus Ratinan avajaiset. Siellä oli koko avajaisten ajan kaikenlaista ohjelmaa ja mentiinkin Iltsun kaa sinne heti torstaina, sillä siellä esiintyi ihana LEO. LEOlla oli kaks settiä, mut mentiin katsomaan vaan eka, mikä alkoi neljän maissa. Väkeä oli tietenkin paljon, sinne oltiin kai odotettukin kunnon yleisöryntäystä. :D Mut oi että oli ihanaa nähä LEO ekaa kertaa livenä, esitti akustisesti vaikka mitä hienoo. Jopa uuden biisin, jonka nimee en nyt kuitenkaa muista. Tällä jätkällä on ihan loistavia biisejä ja ilman muuta meen uudestaan kattoon tän keikkaa joskus! <3 Keikan jälkeen otettiin vielä kuva ja kiitin tietenki keikasta.Perjantaina päätin olla vaan kotona, mut lauantaina kävin Hannan kaa kattomassa Hevisaurusta. Tälläkin oli kaks settiä mut mentiin siihen myöhempään ku ei jaksanu herätä liian aikaisin. Oli kyllä hauska nähä tätäki bändiä pitkästä aikaa, taisin joskus 2012 nähdä viimeksi.. Vaikka tätä on sanottu lastenbändiksi, nii kyllä nyt tämmöne 23-vuotias nainenkin diggailee! Mulla on itseasiassa Hevisaurus-petivaatteet.. :D Mut joo, näiden keikka oli oikein jees ja paras biisi mitä ne esitti, oli ehdottomasti Räyh!Keikan jälkeen Hanna lähti syömään ja ite jäin vielä kattoon The Voice of Finlandin finalisteja. Olihan ne ny pakko nähä, varsinkin Jerkka, joka on siis tämän kauden voittaja. Se oli mun suosikki alusta asti, oon niin onnellinen tän voitosta ja varsinki siitä et pääsin näkeen nyt livenä. Jokainen finalisti esitti yhden kappaleen, paitsi Jerkka joka sai laulaa parikin kappaletta. Lopuksi ne vielä esitti yhdessä Adelen Rolling in the deepin. Kuulosti erittäin hyvältä!Wanqiu Long

Fiona Krüger

Jerkka Virtanen

Mia SuszkoFinalistien jälkeen lähdettiin Hannan kaa vielä yksille ja myöhemmin suuntasin Yo-talolle mut siitä lisää myöhemmin.
Sunnuntaina oli vika avajaispäivä. Duudsonit oli paikan päällä ja päätin mennä niitä kattoon. HP ja Jarppi esiintyi kahteen kertaan, mut menin vasta siihen esitykseen mikä alkoi kahdelta. Oli kyllä hauska taas kattoo näiden temppuja. Jarppi sai olla taas tikkatauluna :D. Vähän jotain viihdettä sunnuntaipäiväänkin.

Sen verran voisin vielä sanoa itse kauppakeskuksesta, et on se kyllä iso! Jonkin verran sellasiakin liikkeitä mitä Tampereella ei oo aiemmin ollu. Oli kiva saada esim. NewYorker sinne. Hyvällä paikalla vaikka Koskikeskus onkin aika vieressä. Rappusilla voi kuunnella vaikkapa Popedaa elokuussa ja tuntuu et tohon paikkaan on panostettu. En ostanut avajaisista mitään, vaikka siellä olikin houkuttelevia tarjouksia. Aattelin shoppailla vasta tän ns. alkuhuuman jälkeen, tuntui et kaikkialla oli sen verran jonoo ettei vaan kiinnostanu mennä siihen ruuhkaan. Mut muuten oikein kiva et tänne Tampereelle on tullu uusi kauppakeskus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti