rrock'n roll child

perjantai 13. huhtikuuta 2018

The Bitterlicks, Block Buster, H.E.A.T. @ Olympia-kortteli


Moi!
Oon vieläkin niin fiiliksissä eilisestä! Nimittäin H.E.A.T. esiintyi pitkästä aikaa täällä Tampereella. Kyseessähän on siis ruotsalainen yhtye, joka heittää nyt tämmöisen minirundin täällä Suomessa. Tänään bändi esiintyy Helsingissä ja huomenna Turussa, joten vielä ehdit näkemään bändin!
Mutta nyt itse eilis iltaan. Nähtiin Iltsun kaa lähempänä puolta kasia ja mentiinkin heti Olympiaan. Tamperelainen The Bitterlicks avasi illan, siihen aikaan ei ollu kauheesti ketään paikalla, joten päästiin eturiviin. Olin aiemmin kuunnellu jonkun biisin tältä bändiltä, mut en muista minkä. Kuitenkin keikka oli erittäin jees ja biisit yllättävän hyviä! Ehkäpä tätä vois käydä joskus uudestaan kattomassa.
Seuraavaks olikin kuopiolaisen Block Busterin vuoro. Tää tais olla jo viides kerta ku näin kyseisen bändin livenä. Yllättävän paljon tätä on tullu nähtyä Tampereella päin, mut hyvä vaan! Onhan tää ny kova yhtye. Oli mahtavaa kuulla mm. Sweet Mary Jane, jonka kuulinkin nyt ekaa kertaa livenä. Tää bändi muuten esiintyy näillä näkymin ainakin kaks kertaa Tampereella tulevan kesän aikana. Toukokuussa Jack The Roosterissa, ja heinäkuussa Sauna Classicissa. Jos yhtään kiinnostaa, nii menkääs ihmeessä kattoon!
Seuraavaks neljän vuoden odotus palkittiin ja näin H.E.A.T:in pitkästä aikaa! Pyysin Iltsua nipistään mua ku en vaa voinu uskoo todeks et se bändi todella esiintyi just siinä muutaman metrin päässä. Ihme, ettei mun ääni menny ku huusin oikeesti vaa täysii ja lauloin melkeinpä jokaisen biisin aikana. Muistin taas miks rakastan tätä bändiä. Tää vaan niin osaa ottaa lavan ja yleisön haltuun, ja voi luoja mikä energia! Erik heitti lavalla kuperkeikkoja, surffas yleisössä ja vaikka mitä! Se jätkä on hullu mut silti vaan niin ihana! Se kävi moneen otteeseen meidän lähellä ja yhessä vaiheessa sen hiukset melkein ui mun suussa.. :’DD. Ja itse settilista oli myös aivan täydellinen. <3 Niin uusia kuin vanhojakin biisejä. Best of the broken, Emergency, Late night lady, 1000 miles, Living on the run, Eye of the storm… <3 Aaaa mä en kestä! En ois halunnu keikan ikinä loppuvan mut niinhän se on et kaikki hyvä loppuu aikanaan. Siinä joskus lähempänä puolta kahtatoista bändi tuli vielä kätteleen yleisöö ja kiittämään. Ai että mikä keikka! <3 
"I love Finland" -Erik 


Kiitos The Bitterlicks ja Block Buster!
Super iso kiitos H.E.A.T., thank you guys! <3 
Kiitos jälleen Iltsulle seurasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti