rrock'n roll child

torstai 12. heinäkuuta 2018

Porin reissu


Moikka!
Heitin lauantaina ihan puoliks vitsillä siskolle, et tekis mieli lähtee uudestaan Poriin. Jostain syystä sisko innostui, ja yhtäkkiä löysinkin itseni meidän auton etupenkiltä matkalla kohti Poria. Sisko oli tietenkin kuskina, ja matka taittui hyvin musaa kuunnellen ja maisemia katsellen. Oltiin Porissa joskus viiden jälkeen illalla, etsittiin parkkipaikka ja käytiin Puuvillassa ku sisko ei ollu ikinä käyny siellä. Oli ihmeen rauhallista. Kierrettiin vähän aikaa ja käytiin vessassa, jonka jälkeen mentiin pyörimään Porin keskustaan. Käytiin syömässä ja käveltiin sen jälkeen Kirjurinluodolle, se on vaan niin hieno paikka!










Lähdettiin vielä käymään Yyterissä, mut onnistuttiin eksymään matkalla. Päädyttiin jollekkin leirintäalueelle, mut eipä siitä sit ollukkaa kovin pitkä matka Yyterin hiekkarannalle. En ollu ikinä käyny Yyterin hiekkarannalla, ja pakko sanoo: vitsit että oli nättiä! <3 Ehdottomasti haluan mennä joskus tonne ihan ajan kanssa.







Yyterin jälkeen käytiin vielä nopeeta Kirjurinluodossa, jonka jälkeen lähdettiin kohti Tamperetta. Haettiin ruokaa Häijään nesteeltä. Kotona oltiin kahentoista maissa yöllä, syötiin Häijäältä tilattua kanaleikettä ja valvottiin jonkin aikaa vaikka väsyttikin jo.
Oli aivan ihana reissu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti