rrock'n roll child

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Sauna Classic 2018 – päivä 1


Moikka!
Viikonloppuna oli kauan odotettu parin päivän Sauna Classic tuolla Eteläpuistossa, jonne mentiin Iltsun kaa. Hengattiin myös Hannan kaa ja nähtiin ekana päivänä paria muutakin kaveria.
Perjantaina portit avattiin vasta viideltä, joten oli hyvin aikaa vielä pakata kotona. Tavattiin Iltsun kaa muistaakseni joskus neljältä, haettiin Sokokselta evästä ja otettiin pienet aloittelujuomat porttien lähellä.

Block Buster sai kunnian päräyttää festarit käyntiin. Ei ollu näiden aikana vielä kauheasti porukkaa alueella, mut bändi heitti siitä huolimatta todella kovan keikan. Kuultiin uusiakin biisejä, mut toki vanhemmatkin biisit toimi. En ees enää tiiä monta kertaa tää on tullu nähtyä, mut joka keikalla on ollu kyl hyvä meno.Block Busterin jälkeen siirryttiin Cover Gardenin puolelle, siellä esiintyi seuraavaksi The Cowerpoint, joka tuli nähtyä nyt toisen kerran. Bändi soitti tällä kertaa Dion biisejä, kuulosti jopa tän bändin esittämänä oikein hyvältä.


Sitten oli taas aika mennä päälavan luo, kun Jari Tiuran oli tarkoitus esiintyä siellä seuraavaksi. Tää oli eka kerta ku näin tän, tunnistin jotain biisejä. Keikan aikana alkoi sataan ihan huolella, joten rynnättiin äkkiä katoksen alle. Olihan tän keikan aikana silti hyvä meininki vaikkei ilma ollukkaan parhain. Tiuralla on upee ääni!

Seuraavaksi oli vuorossa Motörheadin biisejä esittävä Mötherhead, joka esiintyi Cover Gardenissa. Tunnistin joitakin Motörheadin biisejä, esimerkiksi Ace Of Spades oli erittäin kova!
Olin aikeissa kirjoittaa seuraavaks Battle Beastin keikasta, kunnes muistin että Mötherheadin jälkeen oli vielä Kilpi ja kasarikaraoke! Miten saatoin unohtaa nämä? :D
Mut tosiaan, Mötherheadin jälkeen oli siis Kilven keikka päälavalla. Tätä bändiä en ollukkaan hetkeen nähnyt, joten oli mahtava taas todistaa näiden keikkaa eturivistä. Ihan kaikkia biisejä en tunnistanut, mut esim. Tuli,vesi,ilma ja maa sekä vikana biisinä toiminut Sielut iskee tulta oli jotain aivan mahtavaa. Täytyy taas joskus päästä näiden keikalle!
Tän jälkeen saikin hetken lepuutella jalkoja, kun löydettiin tyhjä penkki Cover Gardenin läheltä. Siellä oli seuraavaks kasarikaraokee, oli taas aivan mielettömiä laulajia! Kelpasi siinä samalla kuunnella ja kattoa nättiä järvimaisemaa.
Ja sitten olikin vihdoin ihanan Battle Beastin vuoro! Päästiin jopa ihan hyville paikoille, vaikka joku idiootti tulikin tönimään siihen. Ei se keikka onneks ihan pilalle menny, sillä bändi ei pettänyt tälläkään kertaa! Aivan mieletön meininki niinkuin aina! <3 Tuli kuultua taas niin hienoja biisejä et huhhuh. Jopa Let it roar tuli kuultua, sitä ei oo tullu kuultua aikoihin näiden keikoilla. Siis oli kyllä sellanen keikka et oksat pois! Tää oli niin täydellinen lopetus perjantai-illalle!

Super iso kiitos perjantain esiintyjille!
Koitan saada aikaseks kirjottaa toisesta päivästä vielä tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti