rrock'n roll child

maanantai 2. heinäkuuta 2018

Täydellinen lauantai


Moi!
Otsikkokin sen jo kertoo: mulla oli täydellinen lauantai. Särkässä oli Lomakauden avajaiset -niminen tapahtuma jossa oli muutamia esiintyjiä. Mentiin kuitenkin Iltsun kaa kattomaan vaan Jonne Aaronia, joka oli päivän eka esiintyjä. Oltiin ajoissa paikalla ja rynnättiinkin heti eturiviin, koska sehän on paras rivi! Aurinko porotti aika kuumasti, joten järkkärit toi meille keikan aikana vettä. Ihanat järkkärit! Ei sitä joka keikalla saa vettä, ja veden juominen teki kyllä hyvää siinä säässä.
Siitä oli jo vuosi ku olin nähny Jonnen bändeineen viimeks livenä, joten keikka oli jälleen pelkkää rakkautta! <3 Tottakai tiesin kaikki biisit mitä tuli. Rooma, Risteyksessä, Yksin, Ihanaa elämää.. <3 Oli myös ihanaa kuulla uusin sinkku Kun jätät minua. Jos ette oo vielä kuullu, nii menkääs ny ihmeessä kuunteleen, suosittelen! Löytyy mm. Spotifysta ja Youtubesta.

Tapahtumaa oli muuten juontamassa Radio Novan Heidi Suomi ja Minna Kuukka.








Keikan jälkeen käytiin lavan takana, jonne Jonne olikin jo ilmestyny ja otettiin tän kaa kuvat, halattiin myös vielä Jonnen kaa. :3

Päätettiin sit jo häippästä alueelta, kun ei meitä kuitenkaa kiinnostanu ne muut esiintyjät.. lähdettiin bussilla Hervantaan, haettiin DUOsta vähän juotavaa ja syötävää ja sit lähdettiin etsimään Suolijärven uimarantaa. Meidän ”erinomaisen” suuntavaiston avulla löydettiin kyseinen ranta (hyvä me!), ja siellä ei ollu melkein ketään. Istuttiin penkillä kuuntelemassa musaa, syötiin, juotiin, naurettiin kaikelle, käytiin vähän lenkkipolulla.. :’D Istuttiin myös laiturilla kun siinä oli ihanan lämmintä. Myöhemmin, kun paikalla ei ollu ketään, nii mentiin alusvaatteisillamme uimaan, ehkä maailman paras idea ikinä! :D Vesi oli ku linnunmaitoo, siellä järvessä ois voinu olla vaikka kuinka kauan. Kyllä nautin!










Tuli muuten pikkasen kylmä ku ei ollu pyyhettä mukana ja piti tietty pukee samat vaatteet päälle. Mut oli kiva päästä kotii nukkumaan ainaki kahen peiton alle.

Kiitos Jonnelle ihanasta keikasta ja Iltsulle tietty seurasta! <3 
Täytyy käydä joskus uudestaan Suolijärvellä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti