rrock'n roll child

torstai 9. elokuuta 2018

Back To School @ Kauppakeskus Ratina


Moikka!
Viime lauantaina oli Back To School -niminen tapahtuma Kauppakeskus Ratinassa. Päätin käydä kattomassa vain Ansa Kynttilää, mut koska olinkin sen verran ajoissa, niin ehdin vilkaisemaan vähän Sam Zimonia joka esiintyi siellä. Ei sanonut itelle yhtään mitään, mut tää oli yllättävän hyvä vaikken räppäreitä pahemmin kuuntele.
Seuraavaksi Ansa tuli lavalle ja alkoi aikamoinen meteli. :D Olihan siellä aika hyvin väkeä. Ansa puhui oikeastaan ihan samoja asioita kun sillon viimeks ku olin kattomassa tätä. Mut eipä se haitannu, Ansan jutut on hauskoja. Ja tietenkin Ansa lauloi Me ollaan nuoriso, omilla sanoillaan.
Oli kyllä hyvä idea buukata Ansa tähän tapahtumaan kun eihän kouluunpaluutapahtuma ois mitään ilman luokatonta luokanopettajaa ;D.


Ansan jälkeen aattelin jo häippästä, kunnes huomasin et siellä oli tubettajien meet&greet. En kuitenkaan ite menny jonottaan siihen, mut päätin ottaa sivusta vähän kuvaa kun Iina-Katariina, Hermanni ja Mansikkka oli lavalla vastaanottamassa innokkaita faneja. Varsinkin Maiju (mansikkka) oli kiva nähä muutaman metrin päästä, sillä seuraan kyseisen tubettajan kanavaa ja innostun aina kun huomaan et hän on lisännyt uuden videon.
Päätin vielä vähän aikaa kiertää Ratinassa, mut en löytänyt mitään. Suuntasin hetkeks Koskariin, jonka jälkeen menin Frenckellin aukiolle kun muistin että Frenckellin vaskikellot soittaisi Popedan Pitkä kuuma kesä -kappaletta tasatunnein, ja kello oli melkein neljä. Siellä sitten istuskelin ja kuuntelin kelloja, kuulosti kivalle vaikken meinannut tunnistaa biisiä. :D
Sellanen lauantai mulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti