rrock'n roll child

maanantai 27. elokuuta 2018

Keikkaviikonloppu



Moi! Olipahan taas viikonloppu. Perjantaina lähdin yhen turkulaisen kaverin seuraks Jyväskylään. Hän otti mut Tampereelta kyytiin ja käytiin syömässä ennen kuin suunnattiin kohti Jyväskylää. Matka meni hyvin jutellen ja musaa kuunnellen. Perillä oltiin lähempänä ysiä, ja Ilokiven ovet aukesi juuri silloin joten meillä oli hyvä ajoitus. Ilokivessä siis esiintyi Event Relentless, Soul Gutter ja Inkvisitor. Inkvisitor oli mulle tuttu, mut noi muut ei ollu niin tuttuja, olin kuitenkin kuunnellu kaikkia illan bändejä vähän etukäteen.
Event Relentless esiintyi ensin, ja oli kyllä kova keikka! Tuntui vaan et se oli jo hetkessä ohi. Oli kuitenkin kiva nähä tää nyt vihdoin, sillä tykkään kyllä bändin musasta. Muun muassa Shadows oli aivan mahtavaa kuulla, siitä on ihan musavideokin tehty ja sen voi katsoa tästä.
Tää on ehdottomasti sellanen bändi mitä voisin mennä joskus uudestaan kattoon!




Seuraavaksi oli vuorossa Soul Gutter, jolta tunnistin ainakin yhen biisin. Kyllähän tää oli livenä ihan jees, mut puhuttiin kaverin kaa ettei välttämättä jaksettais kuunnella kokonaista levyä tältä bändiltä. Muuten ihan ok, ja yleisö näytti hyvin viihtyvän.





Sitten olikin jo illan viimeisen bändin Inkvisitorin vuoro. Tuntui et yleisö innostui varsinkin tästä mut enpä ihmettele. Kyllähän toi livenä toimii vallan hyvin! Oli nyt toka kerta ku näin livenä ja tää bändi taitaa esiintyä joku päivä täällä Tampereellakin. Bändin ex-laulaja nähtiin myös lavalla. Oli muuten siistii et bändi esitti oman tuotannon lisäksi myös Slayeria.







Kello oli sen verran paljon keikan jälkeen, et päätettiin lähteä kohti Tamperetta. Oltiin Tampereella joskus kolmen jälkeen, ja kaveri jatkoi siitä matkaansa Turkuun päin. 

Lauantaina tuli hengattua Iltsun kaa. Oltiin jonkin aikaa Iltsulla Spotifyta kuunnellen. Lähdettiin myöhemmin ihan muuten vaan hillumaan kaupungille, istuttiin Koskenrannassa ja Eteläpuiston lähellä. Jossain paukuteltiin raketteja venetsialaisten kunniaksi mut ei nähty mitään. Jossain kohtaa iltaa tuli kylmä ja mietittiin et oisko missään mitään halpaa keikkaa. Muistettiin et Ilari Hämäläinen esiintyy joskus puolen yön jälkeen Roosterissa, joten mentiin sinne ihan extemporee. Ei ollu kallis sisäänpääsy ja löydettiin itsemme taas vakkaripaikalta.

Ilari aloitti tosiaan keikkansa siinä puoli yhen maissa, ja voi että, oli kyllä niin mahtava keikka että oksat pois! Näin Ilarin viimeks Kengurumeiningin kaa joten oli kiva kuulla nyt vähän muuta. Tuli kuultua paljon hittejä eri esittäjiltä. Tuli Guns N’ Rosesia, Mötley Crüeta, Lenny Kravitzia, Green Dayta, Bon Jovia ja siis vaikka mitä! Onneks tuli lähdettyä tälle keikalle. <3

 






Keikan jälkeen otin Ilarin kaa selfien ja kiitin tietenkin keikasta ja halattiin myös. Sit oli ihanaa päästä kotiin väsyneenä mut onnellisena.

Kiitos kaikille esiintyjille mitä tuli nähtyä viikonlopun aikana! <3
Ja kiitos tietenkin keikkaseuralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti