rrock'n roll child

maanantai 6. elokuuta 2018

Sonic Syndicate @ Yo-taloMoi!
Viime perjantaina oli taas keikkailta. Mietin kyllä sitä edellisenä iltana pitkään, et menisinkö tälle keikalle vai en. Vihdoin tulin tulokseen et mun on pakko nähä tuo bändi pitkästä aikaa livenä kun nyt kerta Suomessa olivat. Olin tällä kertaa yksin liikeenteessä, mut olihan mulla silti ihan kiva ilta.
Olin ajoissa paikalla ja ostin lipun ovelta kun ei niitä ois muualta saanutkaan. 15 euroa ei ollu paha hinta illan bändeistä ja oli jotenki jännä saada oikean lipun sijaan pelkkä kuitti missä mainittiin sisäänpääsystä. :D Siihen aikaan ei ollu vielä melkein ketään paikalla. Kävin tiskillä ja istahdin lähelle lavaa, ja siitä näki hyvin lavalle koko illan.
Bändiä oli lämppäämässä Jyväskylästä tuleva Founding Neverland, joka tuli nyt nähtyä ekaa kertaa. Olin kuitenkin vähän valmistautunut näiden keikkaan kuuntelemalla jotain biisejä, tunnistin ainakin näiden uusimman sinkun Same Old Songsin, mikä on oikeesti aika hyvä. Vaikka yleisöä oli todella vähän, bändillä näytti silti olevan hauskaa lavalla ja keikka oli ihan jees!


Seuraavaksi olikin sitten ihanan Sonic Syndicaten vuoro. Väkeä oli tullut vähän enemmnän, mut tupa ei ollu kuitenkaan täynnä. Mut oi että tätä bändiä oli niiin ihanaa nähä taas. <3 Niin energinen keikka et huhhuh. Varsinkin laulaja Nathan oli taas niin vauhdissa. Rakastan tämmösiä bändejä jotka vetää näin energisiä keikkoja. Vaikka ite istuinkin koko illan niin jalka kuitenkin vispasi ja lauloin joidenkin biisien kertsien mukana. Oli ihanaa kuulla mm. Confessions, Jack Of Diamonds, Turn It Up (hyvä pomppubiisi) ja Start A War. <3
Tää on sellanen bändi minkä jokaisen pitäis nähä joskus livenä!Keikan jälkeen en jaksanut jäädä venaamaan jätkiä ja oli muutenkin pieni väsymys päällä, joten lähdin hesen kautta kotiin.


Kiitos illan bändeille, erityisesti Sonic Syndicatelle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti