rrock'n roll child

tiistai 11. joulukuuta 2018

Hei beibi, käsi sydämmelle ja pienet aplodit elämälle

Uniklubi - Tulennielijä


Moi!
Sanon tän taas mut ku se on totta: oli ihana viikonloppu! Moe's Baarissa oli perjantaina Uniklubin akustinen keikka, jota piti tietenkin mennä kattomaan Iltsun kaa. Yks kaveri oli tullut Oulusta asti, ja häntäkin oli kiva nähdä illan aikana.
Oon nähny Uniklubin varmaan 4-6 kertaa, mut tää oli eka kerta kun kuulin bändiä akustisena. Pakko sanoa et biisit (niin uudet kuin vanhatkin) toimi täydellisesti myös akustisena. Tupa oli täynnä mut onneks kukaan ei voinut tulla meidän eteen, sillä oltiin niin lähellä bändiä ku mahdollista. Oli ihanaa nauttia keikasta kun tiesi oikeastaan kaikki biisit mitä tuli, ja tuli tietenkin laulettua joidenkin biisien mukana. Settilista oli muuten aivan ihana, mut jäin kaipaamaan mm. Laavaa -nimistä biisiä. Laavaa on Tulennielijä-albumin eka sinkku, ja oon sen kyllä kuullu kerran aiemmin livenä. Mut uskon et sitä soitetaan vielä joskus keikoilla. Keikka päättyi siihen kun koko baari lauloi bändin kanssa Näiden tähtien alla. Tulipa nostalginen olo kun kuunteli näitä vanhoja hittejä. <3














Lauantaina suunnattiin Iltsun ja Hannan kaa Ruby&Fellasiin, sillä Pekka Heinolla oli siellä keikka. Tämäkin keikka oli akustinen ja Louie So oli jälleen Pekan kaverina lavalla. Settilistaan kuului taas tuttuja biisejä mitä ollaan aiemmillakin keikoilla kuultu. Mut silti ihan mieletön keikka ja keikan jälkeen oli ihana halata Pekkaa, ottaa pitkästä aikaa kuva ja meillä oli myös kiva juttutuokio.








Iltsu lähtikin sitten kotiin ja me saatiin Hannan kaa älynväläys ja lähdettiin jatkamaan iltaa Roosteriin. Siellä tuli oltua pilkkuun asti ja olihan sielläkin ihan hyvä meininki. Koska bussiin oli liian pitkä aika, niin päätettiin mennä taksilla kotiin. Taksitolpalla oli kylmä ja sain kamalan hikan. :D Mut oli kyllä niin hauska ilta!


Kiitos Uniklubi, Pekka ja Louie! <3
Ja tietenkin kiitos myös seuralle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti