rrock'n roll child

lauantai 15. joulukuuta 2018

Leffavuosi 2018


Moikka! Tänä vuonna tuli käytyä vähemmän leffateattereissa, enkä usko et tuun enään tänä vuonna käymään, joten siksi päätin julkaista tän jo nyt. Tein tämmöisen postauksen myös viime vuonna (löytyy tästä) joten tsekatkaa ihmeessä myös tuo postaus!



Hevi reissu
Milloin kävin katsomassa: 3.4.
Ajatuksiani leffasta: Pikkukylästä kotoisin oleva metallibändi lähtee esiintymään festareille Norjaan, ja siinä matkan aikana tapahtuu vaikka mitä. Nähtyäni trailerin olin sitä mieltä et tää on pakko nähä. Käytiin katsomassa tää Iltsun kaa, ja pakko sanoo et tää kyllä nousi mun lempileffojen joukkoon! Yleensä en niin hirveemmin innostu suomalaisista leffoista, mut tää oli yllättävän hyvä sellaseks. Yks niitä harvoja suomalaisia leffoja jonka voisi helposti kattoa uudestaan. Näyttelijät onnistui rooleissaan, ja leffa ei mielestäni junnannut kertaakaan paikallaan.. Itse en pitänyt leffaa kovin ennalta-arvattavana. Tuli naurettuakin muutamassa kohtaa. Leffan jälkeen bändin kappale soi koko illan päässä.


Jurassic World – kaatunut valtakunta
Milloin kävin katsomassa: 18.6.
Ajatuksiani leffasta: Dinosaurusleffat on huippuja! Kävin myös tämän katsomassa Iltsun kaa. Oon kattonu Jurassic Parkkeja ja oonkin ihan rakastunut niihin leffoihin. Kun kuulin et tää tulee ensi-iltaan, niin olin aivan innoissani. Edellisestä osasta Jurassic Worldista oli jonkin verran aikaa, oiskohan se tullut 2015? Mulla oli odotukset korkealla tän uuden osan suhteen, vaikka olinkin kuullut tästä jotain kritiikkiä. Kuitenkaan en ite osaa antaa tästä leffasta mitään kritiikkiä, tykkäsin tästäkin osasta kovasti. Tässä osassa oli ohjaaja, joka on kuulemma ohjannut ainakin Orpokotia, ja olin siitäkin innoissani sillä olin kuullu, et tää ohjaaja oli saanu tähän leffaan kauhuelementtejä. Niitähän tuli huomattua, ai että, mun mielestä se jotenki sopi tähän. Dinoista oltiin tehty kunnon hirviöitä ja tykkäsin jokaisesta kohdasta, missä ihmiset oli vaarassa dinojen takia. Jotenkin kuumottavaa mut silti niin mahtavaa. En kai oo ainoo joka ajattelee näin? :D Vaikka leffan kesto oli n.2 tuntia, en kyllästynyt siihen missään vaiheessa. Tääkin ois hienoo nähä taas joskus uudestaan.



Bohemian Rhapsody
Milloin kävin katsomassa: 1.11.
Ajatuksiani leffasta: Leffa kertoo Queen-nimisen bändin matkasta kohti kuuluisuutta. Leffa keskittyy enemmän Freddieen kuin bändin muihin jäseniin, mutta mielestäni bändin jäsenet sai silti hyvin ruutuaikaa. Näyttelijät on kuin luotu rooleihinsa, ja heidät on saatu näyttämään hyvinkin paljon alkuperäisen Queenin jäseniltä. Olin aivan innoissani kun kuulin et tästä tehdään leffa, sillä rakastan Queenin musiikkia ja bändin musiikki pääsi hienosti esille tässä leffassa. Biisien aikana olisi tehnyt mieli hypätä pois penkiltä ja vaan hyppiä. Itkuilta, mutta myöskään naurulta ei vältytty, sillä leffassa oli myös sopivasti huumoria. Mielestäni leffan parasta antia oli mm. itse Bohemian Rhapsody -biisin teko ja tietenkin Live Aid -konsertti. Tää leffa on hyvin vahva suositus, ja voisin katsoa tän monta kertaa putkeen!


Mitä leffoja sä kävit katsomassa tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti