rrock'n roll child

tiistai 25. joulukuuta 2018

Joulu 2018


Moi! Mun joulu on mennyt pääasiassa ihan hyvin. Aattoaamuna heräsin jo viiden jälkeen kun sisko lähti töihin, enkä saanut enää unta. Makoilin jonkin aikaa sängyssä ja nousin joskus yhdeksän jälkeen ja menin olkkariin kattelemaan jouluohjelmia. Myöhemmin avasin kavereilta saadut lahjat, ja lähdin iskän ja mummin kaa hautausmaalle kun vietiin papan haudalle kynttilä. Sytytettiin kynttilä myös meidän marsun muistolle, sillä se joutui lopetettavaksi juuri päivää ennen aattoa. Sen takia joulu ei ollut mikään paras, mut kyllä tää tästä ajan kanssa..
Hautausmaan jälkeen iskä heitti mut ja mummin meille ja lähti hakemaan siskoa töistä. Ulkona oli aika kylmä, joten oli ihana saada lämmintä glögiä ja katteltiin taas jouluohjelmia. Myöhemmin kun kaikki oli paikalla, syötiin jouluruokaa. Lappasin lautasen täyteen rosollia, porkkana- ja maksalaatikkoa sekä kinkkua, ne on mun ehdottomat suosikit.


Näiden lisäksi oli myös perunaa ja jotain hyvää kastiketta.

Syömisen jälkeen katseltiin lisää jouluohjelmia ja avattiin loput lahjat. Voisin esitellä seuraavaks ne lahjat mitä mun paketeista paljastui.

Siskolta sain maailman hienoimman pyyhkeen ja tollaset kivat housut! 

Janskulta etukäteisjoululahjana huulimaski, jota ajattelin kokeilla vielä tällä viikolla.

Janskulta hajuvesi (mikä muuten tuoksuu ihanalle), tuoppi, käsirasvaa, hanskat (pääsi samana päivänä käyttöön), ja kaulakoru.

Kaveripariskunnalta taskumatti ja jotain hyvännäköistä herkkua :D

Iltsulta tollanen ns. puuhakirja mihin voi täyttää kaikkia kivoja juttuja, kasvonaamio ja karkkitikkuja. 

Kaks Ginan lahjakorttia, yks on mummolta ja toinen kummitädiltä ja serkuilta. Samoilta henkilöiltä sain myös nuo suklaat.

Porukoilta ihanat KISS-polvisukat!

Mummolta sain sukkia, ihanan näkösiä. Tykkään varsinkin noista kimaltelevista! 

Näiden lisäksi sain alusvaatteita, rahaa ja pari arpaa. Oon kyllä tyytyväinen näihin lahjoihin!
Illemmalla mummi lähti kotiin ja meidän perhe lähti käymään vielä toisella hautausmaalla. Oli nätin näköstä ja tuon reissun jälkeen heitettiin sisko sen poikaystävälle kun meni tälle yöks. Loppuillan löhöilin viinilasin ja muiden herkkujen kanssa teeveen ääressä katsoen mm. Raskasta joulua ja Titaniccia. Ei yhtään hullumpi tapa viettää aattoiltaa.
Nää muut joulun välipäivät ajattelin ottaa myös ihan rennosti, ei oo mitään erikoisia suunnitelmia.
Tämmönen joulu tällä kertaa.



Millainen joulu sulla on ollut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti