rrock'n roll child

tiistai 11. kesäkuuta 2019

Keikkaviikonloppu


Moi!
Viikonloppuna riitti menoa. Ei varmaan tule yllätyksenä et olin taas keikoilla? Sain hyvän ystäväni Marikan seuraksi ja meillä oli oikein hauska viikonloppu!
Perjantaina Arionista tuttu laulaja Lassi Vääränen esiintyi Ihkun pubissa. JC Halttunen oli tämän kaverina ja Voice of Finlandista tuttu Andreas Ravizzoni kävi lavalla esittämässä yhen biisin illan aikana. Mietittiinkin et onpas tutun näköinen tyyppi! Keikan aikana siis kuultiin akustisia versioita eri esittäjiltä, mm. Guns N’ Rosesia, Megadethia, ja jopa 30 Seconds To Marsia! Kun tuon viimeksi mainitun bändin biisin ekat säkeet alkoi, olin ihan et mitä, ei kai Lassi & JC tätä oikeesti esitä o_o Niin ne vaan esitti ja voi jukra et oli hienon kuulosta! En oo varmaan ikinä kuullu kenenkään soittavan tuon yhtyeen biisejä millään keikalla. Se jos mikä oli niin ihanaa ja olisin halunnut kuulla lisääkin tämän yhtyeen kappaleita. Mut kyllähän toi oli mahtava keikka. <3 Illan aikana tuli juteltua Andreakselle ja hän vaikutti oikein mukavalle tyypille. Lassiakin kävin tottakai moikkaamassa.





JC & Lassi




JC& Andreas



Seuraavana päivänä käytiin Marikan ja hänen lastensa kanssa Kesän avaus -tapahtumissa ja kun oltiin otettu pikakampaukset ja glitterit naamaan, päätettiin et pakkohan meidän on käytävä niitä illalla ulkoiluttamassa jossain. :D Katottiin et onko missään mitään keikkaa ja bongasin Ruby&Fellasin sivulta et Lovexin Theon esiintyisi siellä illalla. Joten suunnattiin sinne siis illalla ja olihan tuokin keikka aivan ihana! En ollukkaan nähny Theonia hetkeen. Theon esiintyi Ruby House Bandin kanssa ja kuultiin illan aikana vaikka mitä. Ehkä enemmän poppia kun rokkia mut eipä se haitannut, kun biisit oli kuitenkin ihan meneviä ja kaikilla oli hyvä meininki. Keikan jälkeen juttelin hetken Theonin kanssa.










Kiitos viikonlopun esiintyjille ja kiitos Marikalle seurasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti