rrock'n roll child

tiistai 18. kesäkuuta 2019

Suomenlinnan reissu 14.6.


Moi!
Suunnattiin ryhmän kanssa perjantaina Suomenlinnaan. En ollu koskaan käyny kyseisessä paikassa ja olin kuullu siitä pelkkää hyvää, joten olin innolla odottanut tuota reissua. Bussi lähti Tampereelta jo aamu kasin maissa, olin niin väsynyt ja ajattelin ottavani pienet tirsat bussissa, mut en sit saanukkaan enää unta. Matka meni sitten mukavasti maisemia katsellen ja musaa kuunnellen. Oltiin noin kello kymmenen Helsingin Kauppatorilla josta sit hypättiin lauttaan jolla päästiin Suomenlinnaan.



Suomenlinnaan päästyämme päästiin melko pian lounaalle, ja syötiin aika hienossa rakennuksessa. Siellä järjestetään häitä yms ja meille kerrottiin ruokaa odotellessa talon historiasta mikä meni kuitenkin vähän ohi kun oli ihan tajuton nälkä. Onneksi ruoka tuotiin pian saliin ja sain täyttää lautaseni riisillä, kanakastikkeella, paahdetuilla kasviksilla ja salaatilla. Olihan se hyvää! Ruokailun jälkeen lähdettiin yhdessä kiertämään paikkaa, ja nähtävää riitti paljon! Tuntui siltä kuin olisi ollut ulkomailla. Nähtiin paljon hanhia ja erilaisia rakennuksia ja kiivettiin ylös katsomaan maisemia. Matkamuistomyymälästä lähti mukaan hieno rasia missä on hyviä pastilleja ja ennen lähtöä käytiin söpössä pikku kahviossa.





















Päivän ostos
Puoli kolmen maissa piti olla takasin laiturilla, otettiin ryhmäkuva jonka jälkeen lautta tuli ja lähdettiin sillä takasin kohti Kauppatoria.



 
Bussi odotteli meitä Kauppatorilla ja lähdettiinkin sitten heti kohti Tamperetta. Oli todella kiva reissu, haluan ehdottomasti tehdä joskus uuden reissun Suomenlinnaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti