rrock'n roll child

perjantai 14. kesäkuuta 2019

Keskiviikon keikkailta


Moi!
Keskiviikkona oli taas livemusiikkia tarjolla kun mentiin Marikan kanssa Muusan aukiolle Hervantaan. Siellä esiintyi Kormus, jota en ollu nähny pitkään aikaan livenä. Ennen tätä siellä esiintyi Henri Flame, jota ei kuitenkaan kauaa ehitty kattomaan. Yhden biisin perusteella sanoisin et ois pitäny olla aiemmin paikalla, mut ehkäpä Henrin keikkaa pääsee katsomaan joskus toiste paremmin.
Kormuksen keikka oli kyllä todella hyvä ja oon sitä mieltä et tää bändi ansaitsisi vielä enemmän kuuntelijoita! Keikoista ei energiaa puutu ja biisit on vaan niin tarttuvia et kyllähän tän bändin keikoista huomaa aina nauttivansa.









Saatiin keikan aikana päähänpisto et lähdetääs vielä Klubille Kormuksen jälkeen. Siellä esiintyi High School Dropouts, minkä olin aina halunnu nähdä livenä. Bändiä oli lämppäämässä Revoltone. Paikalla oli ihmeen vähän porukkaa tuon ekan bändin aikana, mut siitä huolimatta bändi jaksoi hienosti vetää keikan ja yllätyin miten hyviltä biisit kuulosti.






Seuraavaksi nautittiin tottakai itse pääesiintyjän keikasta. Keikka oli mukavan energinen ja paikalle oli ilmestynyt enemmän väkeä, ja suurin osa jammaili keikan aikana. Innostuin jossain kohtaa itekkin vähän tanssimaan. Bändi soitti punk rock -hittejä, kuten The Offspringia ja Green Dayta. Keikan jälkeen oli kiva ottaa vielä yhteiskuva laulajan kanssa.









Kiitos illan bändeille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti