rrock'n roll child

maanantai 14. lokakuuta 2019

Lost In Music @ Jack The Rooster 4.10.

Hei!
Toinen, ja samalla vika ilta Lost In Music Festivaalia mun ja Iltsun osalta. 

My Favourite Nemesis
Olisi ollut illan eka esiintyjä, mut koska lähdettiinkin vähän myöhemmin niin ei ehditty ollenkaan tän bändin keikalle. Olin kuitenkin kuunnellu jotain biisejä tältä ja niiden perusteella uskon et tää vois olla livenä ihan hyvä! Pitää joskus tsekata näiden keikka.

Oceanhoarse
Oli eka kerta ku näin livenä ja pakko todeta et oli todella kova! Ex-Amoralista tuttu Ben on mukana tässä yhtyeessä ja olikin kiva saada hänen kanssa kuva keikan jälkeen. Ehdottomasti joskus uusiks näiden keikalle!






Ember Falls
Tätä olin eniten oottanu. Tätä bändiä on aina niin ihana nähdä ja keikka oli jälleen jotain aivan upeaa! Samana päivänä oli ilmestynyt uusi sinkku Divine, käykäähän kuuntelemassa! Löytyy mm. Spotifysta ja Youtubesta. Sain bändin settilistan ja oli harmi että setti oli aika lyhyt, tätä olisi niin mielellään kuunnellu ja kattonu pidempääkin. <3






Lähiöbotox
Nimenä tää oli tuttu mut en ollu koskaan nähny livenä. Tää on jotenki aika erikoinen bändi mut meininki oli kyllä kohdillaan.




Stereo Terror DJ's
Tää oli ihan mielenkiintoinen ja sopi kyllä hyvin illan loppuun. Nimensä mukaisesti soittivat siis levyjä, tuli kuultua mm. Turmion Kätilöitä. Näitä vois mennä myös joskus uudestaan kuuntelemaan, toimii!



Lost In Music oli taas mahtava aloitus lokakuulle, tää on ehdottomasti yks mun lempparifestivaaleista. Mukavan monipuolinen eli kaikille löytyy varmasti jotain ja aina on kyllä hyvä tunnelma! Kiitos järjestäjille, bändeille ja tietenkin seuralle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti