rrock'n roll child

lauantai 12. lokakuuta 2019

Lost In Music @ Klubi 3.10.


Hellou!
Tampereella oli jälleen perinteisen Lost In Music Festivaalin aika, sinnehän oli toki mentävä. Oltiin Iltsun kanssa kahtena iltana peräkkäin ja tässä seuraavaks vähän tunnelmia torstai-illalta.

Stone Blue Electric
Mulle uusi tuttavuus mut oli aika jees!




Cyan Kicks
Tältä oli tullu kuultua yks biisi, Endgame, mistä tykkään todella paljon. Keikka oli muutenkin oikein hyvä, tätä bändiä vaan pitäis kuunnella enemmän.





Temple Balls
Olipas kiva nähä tätä bändiä, ei ollu tullu nähtyä hetkeen. Uusia biisejä oli ihana kuulla ja tän aikana tunnelma oli vielä enemmän katossa. Satuin törmäämään bändin laulajaan Ardeen seuraavana iltana Roosterissa ja otin häneltä videoterveiset. Klubilla tuli illan aikana otettua kuvia Arden ja Jimin kanssa. Hauskoja tyyppejä!







Block Buster
Tätäkin bändiä oli kiva nähdä taas! Uusista biiseistä Move oli ehdottomasti parasta kuulla livenä, siis se on jotenkin vaan niin mahtava biisi. Tulihan siinä vähän tanssahdeltua mukana.. :D Nää kyllä osaa vetää keikan kun keikan.






Blind Channel
Illan pääesiintyjä. Bändi ja yleisö viihtyi oikein hyvin, ite tykkäsin myös! Näillä on sellasta räjähtävää energiaa. Ihan mahtava lopetus torstai-illalle!







Kiitos illan esiintyjille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti