rrock'n roll child

maanantai 16. joulukuuta 2019

Beast In Black + special guest Lordi @ Helsingin Jäähalli

Kauan odotettu perjantai kolmastoista koitti vihdoin, kun kaksi lempparibändiäni valtasi Helsingin Jäähallin. Lähdettiin kaveriporukan ja kaverin lasten kanssa ajoissa liikenteeseen ja EB oli taas siististi cool! :D Lapset jäi bussista Vantaalla ja me jatkettiin Töölön tulliin josta oli yllättävän lyhyt matka Jäähallille. Hallin edessä oli mukavasti porukkaa mut jono liikkui nopeasti ja pian oltiin sisäpuolella. Oli suoraan sanottuna pieni vitutus päällä sattuneesta syystä (tämän syyn takia missattiin vähän Lordin keikan alkua) mut helpotti heti kun sai juomaa eteen ja pääsi vihdoin permannolle.


Lordin keikka oli jälleen jotain niin upeeta kun kuvitella saattoi. Oli ihana nähdä bändiä toista kertaa ja oli mahtavaa kuulla vanhojen hittien lisäksi myös uudet sinkut. Tuli tottakai taas moshailtua ja pompittua keikan aikana ja oli vaan niin onnellinen fiilis. Jos sais pian rahat kasaan niin vois ostaa lipun huhtikuun keikalle! 











Seuraavaksi oli sitten Beast In Black! Heittämällä yhtyeen parhain keikka ikinä mitä oon nähny. Pyrot, kappaleet, tunnelma - kaikki oli täydellistä! <3 Tottakai tuli tämänki aikana oltua niin mukana kun mahdollista. Oon vieläkin aivan fiiliksissä molempien bändien keikoista, tuo päivä ei todellakaan ollut epäonnenpäivä, päinvastoin. <3 














Päätettiin lähteä vielä hetkeksi jatkoille On The Rocksiin, siellä oli myös ihan hauskaa. Päätin kokeilla jotain uutta juomaa, joten tilasin Paranoidin. En muista mitä siihen tuli mut oli hemmetin hyvää. 



Myöhemmin haettiin grilliltä ruokaa ja lähdettiin bussilla takas Tampereelle. Bussissa oli hiukan väsynyt tunnelma :D Pääsin nukkumaan lähempänä puolta seiskaa aamulla mut ei siinä mitää. Mutta voi että oli ihana reissu!  Kiitos huippubändeille -ja seuralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti