rrock'n roll child

sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Raskasta Joulua @ Pakkahuone

Moi!
Raskasta Joulua viettää 15-vuotisjuhlavuotta ja sitä juhlittiin myös Tampereen Pakkahuoneella juuri eilen. Pakkiksella oli kaksi konserttia joista ensimmäinen alkoi seiskalta, mulla oli lippu siihen. Kiitos vielä kaverin kaverille jolta sain lipun hieman halvemmalla.

Tällä keikalla solisteina toimi Elize Ryd (Amaranthe), Ville Tuomi (Leningrad Cowboys, ex Suburban Tribe), Antony Parviainen (Psychework) sekä Kimmo Blom (Leverage). Oli aivan ihanaa nähdä Elize vihdoin livenä, muut olin nähnyt aiemmin. Siitä oli jo monta vuotta aikaa kun olin ollut viimeks RJ-keikalla, kyllä kannatti nyt mennä! Aivan järjettömän kova show josta oli ilo nauttia eturivissä. Keikka oli loppuunmyyty mut en ihmettele, nää keikat on vaan sellasia mistä saa hyvän mielen ja tunnelma oli todellakin katossa. Nauruilta mutta myös itkuiltakaan ei vältytty. Kyllä siinä jotain meni silmään lapsikuoron laulaessa Varpunen jouluaamuna -kappaletta. Se oli jotain niin kaunista ja kylmikset meni vielä keikan jälkeenkin. Nää biisit toimii muutenkin vielä paremmin livenä!


















Keikan jälkeen juttelin hetken kaverin kanssa ja pian huomasin merkkitiskillä Erkka Korhosen ja Ville Tuomen, kävin nappaamassa molemmilta kuvat ja Ville innostui pussaamaan mua poskelle. Se oli ihan söpöä.. :D Mut ai että, oli huippu ilta! Kiitos Raskasta Joulua! <3
Tämän postauksen myötä haluan toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa, palataan joulun jälkeen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti