rrock'n roll child

keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Helsinki 30.11.-1.12.

Moi!
Lähdettiin viime lauantaina Iltsun kanssa meidän yhteisen kaverin synttäreille Helsinkiin. Päätettiin lähteä jo 13 jälkeen lähtevällä onnibussilla. Koko matkan paistoi aurinko ja oli hyvä fiilis, teki hyvää päästä välillä pois Tampereelta ja tää matka tuli muutenkin niin tarpeeseen!


Helsingin Kamppiin päästyämme tavattiin synttärisankari ja Turusta tullut kaveri. Hoidettiin tarvittavat ostokset ja lähdettiin kaverille. Kuuden jälkeen tuli muut vieraat ja meillä oli oikein hauskaa musaa kuunnellen ja juomapelejä pelaten.



Myöhemmin lähdettinkin vaan me neljä (mä, Iltsu, synttärisankari ja turkulainen) vähän baareilemaan kun muilla oli joko aamulla aikainen herätys tai eivät muuten vain jaksaneet. Helsinki oli hienon näkönen yöllä ja oli kiva bongata pitkästä aikaa kaunis Tuomiokirkko. Käytiin ensin Shot Baarissa mikä osoittautui aika kivaksi paikaksi vaikka olikin pieni, käytiin sen jälkeen jossain toisessa baarissa missä ei kuitenkaan viivytty kauaa. Sit päätettiin suunnata vielä tuttuun ja turvalliseen Baarikärpäseen missä synttärisankari lauloi yhden kappaleen karaokessa, tanssittiin.. Haettiin myöhemmin Taco Bellistä ruokaa ja hurautettiin taksilla kaverin kämpälle, syötiin ja alettin pian nukkua. Harmi ettei Tampereella oo Taco Belliä, oli nimittäin todella herkullinen annos!

Shot Bar









Baarikärpänen

Nam!
Seuraavana päivänä heräiltiin rauhassa, syötiin vähän aamupalaa, pakattiin ja me neljä suunnattiin shoppailemaan ja syömään. Tuli syötyä hyvin, ja löysin kaikkee kivaa itelleni ja perheelle, ostin myös osan kaverin joululahjasta. Meni ehkä vähä liikaa rahaa mut oli silti mahtava reissu, seuraava Helsingin reissu on melkein nurkan takana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti