rrock'n roll child

maanantai 27. heinäkuuta 2020

Ikimuistoinen mökkiviikonloppu

Hei!
Perjantaina koitti kauan odotettu mökkiviikonloppu kavereiden kesken. Oltiin varattu mökki Viinikanniemestä ja lähdettiin sinne melkeinpä heti kun Iltsu pääsi töistä. Äiti lähti kuskaamaan meitä, haettiin tottakai vielä Hanna messiin ja käytiin kaupassa. Tuli ostettua paljon hyvää ruokaa ja muita tarvittavia asioita mökille. Mökkialueelle päästyämme kirjauduttiin tietenkin sisään, varattiin saunavuorot ja kurvattiin mökin eteen. Meillä oli söpö pikkumökki jossa oli sairaalasängyt mulle ja Iltsulle. :D Oli vähän hassua nukkua sellasissa pari yötä mut kyllä niissä pystyi ihan hyvin nukkumaan, mielenkiintoinen kokemus. Perjantai-ilta oli kylmä ja sateinen joten ei tehty muuta kun käytiin saunomassa ja grillaamassa, kyllä se grilli saatiin syttymään vaikka alku ei näyttänyt lupaavalta. Valvottiin mökissä johonkin aamukuuteen musaa kuunnellen ja maailmaa parantaen.





Lauantaina oli onneksi paljon parempi ilma ja aurinkokin paistoi useaan otteeseen. Oli niin lämmin että pärjäsi hyvin pelkällä t-paidalla ja capreilla. Käytiin kiertämässä aluetta ja kuvailemassa. Ennen saunaa hörpittiin parit lonkerot alueen ravintolan terdellä ja saatiin pari koiratoveria rapsutettavaksi, voi että ne oli söpöjä! Ehdittiin vielä pulahtaa veteen alueen uimarannalla ennen saunaan menoa, oli ihanaa kellua vähän aikaa vedessä. Oishan saunastakin päässyt uimaan mut se laituri oli niin hutera ettei päästy sieltä kunnolla uimaan. Uiminen virkisti kummasti ja pakko muuten sanoa et alueen sauna oli aivan ihana! Kyllä siellä kelpas rentoutua. Saunan jälkeen grillattiin taas ja vyöryttiin sieltä palloina takas mökkiin ja istuttiin mökin terdellä siihen asti kunnes tuli kylmä. Jatkettiin musan kuuntelua ja maailman parantamista varmaan aamuviiteen asti. Vessareissun aikana nähtiin upea usva järvellä jota oli aivan pakko käydä kuvaamassa, oli todella nättiä!
















Oli muuten ensimmäinen kerta ku vietin mökkiviikonloppua kavereiden kanssa, en tiiä miten ei olla aiemmin hoksattu lähtee yhdessä mökkeileen. Viikonloppuun kuului paljon nauruhepuleita ja rentoutumista parhaassa seurassa, lisää tämmöstä kiitos! <3
Enää tää viikko ja sit suuntaan taas mökille, mut tällä kertaa porukoiden kanssa. Siitä tulee silti kivaa sillä oon mökillä kokonaisen viikon! Siitä sit lisää myöhemmin.
Mut vielä ihan super iso kiitos meidän mökkijengille huikeesta viikonlopusta!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti