rrock'n roll child

tiistai 21. heinäkuuta 2020

Livemusiikin täyteinen lauantai-ilta

Hei!
Lauantaina pääsi taas nauttimaan hyvästä livemusasta. Ensin tuli istuttua Hannan kaa Koskenrannassa kun oli nätti ilma. Lähdettiin myöhemmin nauruhepuleiden saattelemana kohti Verkarannan terassia kun Jussi Selolla oli siellä akustinen keikka. Paikalla olikin jo niin hyvin väkeä ettei saatu mistään istumapaikkoja, mut hyvin keikkaa pystyi katsomaan seistenkin. Haettiin juomaa hauskan nimisestä baarista. :D


Jussin kaverina lavalla oli Louie So jota ei ollu myöskään tullu nähtyä hetkeen. Koskettimissa hääri joku heebo joka ei ollu ollenkaan tutun näköinen mut hienosti hänkin osasi soittaa. Kyllä tätä keikkaa oltiin venattu, oli vaan niin ihanaa nähdä Jussia ja tää toi vähän lievitystä siihen etten nää Uniklubia perjantaina kun oon juuri sillon mökillä.  Jussi esitti ikivihreitä biisejä. Hetki lyö, Ei tippa tapa, Paratiisi ja vaikka mitä. Myös pari biisiä Jussi Selo & Neferneferneferin ajoilta. Vikana biisinä kuultiin Uniklubin Kukka. <3 Täydellistä! Keikan jälkeen kävin moikkaamassa Jussia, halattiin, otettiin kuva ja juteltiin hetki. Oli mukavaa nähdä Jussia pitkästä aikaa!






Istuttiin myöhemmin vielä jonkin aikaa Koskenrannassa. Jossain kohtaa alkoi tulla kylmä joten päätettiin mennä Roosteriin istuskelemaan. Siellä olikin alkamassa keikka mut mentiin silti, ja oli oikeestaan kiva nauttia vähän lisää livemusasta. P!nk Tribute by Capri & Friends oli yllättävän hyvä, en ollukkaa ikinä kuullu Pinkin biisejä livenä. Ja tulipahan nyt vihdoin nähtyä Capri, tälläkin on mielettömän hyvä ääni! Louie oli nopea kun oli soittamassa tälläkin keikalla. Oli hyvä meininki ja oonkin taas innostunut kuuntelemaan Pinkkiä.





Oli hauska ja ikimuistoinen ilta, kiitos illan esiintyjille ja tietenkin Hannalle seurasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti