rrock'n roll child

perjantai 31. heinäkuuta 2020

Muistokonsertti vai puistokonsertti?

Moi!
Tiistaina oltiin kattomassa taas puistokonserttia Laikunlavalla. Sateesta huolimatta oli oikein kiva ilta. Juontajan kuuluttaessa ekaa esiintyjää lavalle Iltsu kuuli vähän väärin.. Puistokonsertin sijaan Iltsu kuuli sanan muistokonsertti jolle jostain syystä naurettiin koko illan ajan. :D
Rückwater aloitti illan ja bändillä oli jälleen todella hyvä keikka. Vielä siihen aikaan paikalla oli vain muutama ihminen. Mut olipa kiva nähdä Rückwateria pitkästä aikaa ja kuulla kunnon rokkia!





Seuraavaksi oli Dirty Thievesin vuoro, jossa muuten soittaa yks mun tuttu. Oli kiva nähdä tää bändi ekaa kertaa livenä, yllätyin miten mahtava tää keikka oikeestaan oli! Laulajalla oli muuvit hallussa ja biisit oli tarttuvia. Bändillä on monia hyviä biisejä mut sanoisin tän hetken lemppariksi Cobran, siinä on hyvä meininki. Tän bändin keikalle pitääkin päästä joskus uudestaan.






Sitten lavan otti haltuun Stoned Statues. Ei sanonut mulle yhtään mitään mut yllätyin kyllä positiivisesti! Jo setin eka biisi sai mut vakuuttuneeksi. Vaikka tää olikin hyvä nii ei kuitenkaan katottu tätä kun vaa vähän aikaa. Tän aikana tulikin kunnon yleisöryntäys ja lavan eessä pomppi joukko ihmisiä. Ainakin bändillä riittää faneja. Laulajalla on aika kiva tyyli.





Kiitos illan esiintyjille ja Iltsulle seurasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti