rrock'n roll child

sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Lost Society, Shiraz Lane, Detset @ Tullikamarin Pakkahuone 17.12.2021

Hei!

Perjantaina oli Lost Societyn keikka Pakkahuoneella. Bändin lämppäreinä toimi Detset ja Shiraz Lane. Alunperin Shiraz Lanen oli tarkoitus olla pääesiintyjänä Olympiassa tuolloin, mut lopulta se laitettiinkin Lost Societyn lämppäriksi Pakkikselle. Oikeastaan tämä oli ihan hyvä ratkaisu, siinä tuli sitten samalla nähtyä muitakin hyviä bändejä. 

Detset starttasi illan käyntiin, ja keikka toimi taas erinomaisesti, tästä on kyllä nopeasti tullut yks mun lemppareista. Keikan loppupuolella alkoi tulla sellainen vähän kummallinen tunne, mut hyvin jaksettiin kaverin kanssa katsoa keikka loppuun asti eturivissä. 





Seuraavaksi ihanan Shiraz Lanen vuoro. Heti tuli hymy huulille kun nämä saapuivat lavalle. Oli kiva kuulla taas vaikka mitä hienoja biisejä, esimerkiksi bändin uusin single Fake perfection. Jossain kohtaa keikkaa tuli taas se kummallinen olo. Oli jotenkin älyttömän kuuma, tuli olo etten pystynyt enää olemaan lavan edessä ja kädet tärisi. En tiedä mistä tämä olo yhtäkkiä tuli, ja lähdinkin sitten hetkeksi rauhoittumaan vessoille. Tulin sieltä sit takas lavan eteen. Vähän aikaa pystyin olemaan siinä ja sit totesin kaverille jotain sen suuntaista ettei tästä tuu nyt yhtään mitään. Kaverillakin oli vähän ihmeellinen olo. Lähdettiin pois edestä, yritin hengittää rauhallisesti, join pari lasillista vettä ja katsottiin loppukeikka sieltä tiskin läheltä. Voi kun ois voinut kunnolla nauttia tästä keikasta. Onneksi kuitenkin bändillä näytti olevan hyvä meininki lavalla! 





Sitten pärähti Lost Societyn keikka käyntiin. Katsottiin tämä ihan suosiolla vähän kauempaa joten sen takia kuvat on mitä on. Pitti pyöri taas ja muutenkin bändillä ja yleisöllä oli hyvä meno päällä, ihan järjetön energia jälleen.  Bändillähän oli ollut koko viikon Suomen kiertue mikä päättyi Pakkikselle. Oli hyvä päätöskeikka vaikka olo ei ollutkaan ihan paras. Lähdettiin jo ennen vikoja biisejä kohti narikkaa, oli itseasiassa kiva lähteä ennen ryysistä. Tämä taisikin olla nyt mun osalta tämän vuoden viimeinen keikka. 




Kiitos Lost Society, Shiraz Lane ja Detset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti