rrock'n roll child

maanantai 13. joulukuuta 2021

Rockin' Scandinavia @ Klubi 11.12.2021

Moi!

Lauantai-iltana koitti vihdoin kauan odotettu hard rock-festivaali Rockin' Scandinavia Tampereen Tullikamarin Klubilla. Jos oikein muistan, niin olin tällä kyseisellä festivaalilla viimeks vuonna 2018. Itseasiassa tämä festari taisi muutenkin olla viimeks sillon Tampereella? 

Kun tämän vuoden bändikattaus julkistettiin, päätin heti et ehdottomasti pakko mennä. Siis ihan järjettömän kova kattaus. Cruzh (SWE), One Desire, Dynazty (SWE) ja Reckless Love. Jopa mun neljä lempibändiä samana iltana, huhhuh! Jo ekan bändin Cruzhin aikana jorasin lavan edessä näiden biisien tahtiin ja tunnelma oli todellakin katossa. Oon kuunnellut Cruzhia jo muutaman vuoden ja vihdoin pääsin näkemään tämän bändin livenä. Eikä varmana jäänyt siihen ekaan keikkaan, aivan varmasti haluan vielä monille bändin keikoille. Siis niin tajuttoman kovia biisejä tarttuvine kertosäkeineen ja mikä meininki lavalla. Oon vieläkin fiiliksissä tästä keikasta. Suosittelen vahvasti ottamaan tän kuunteluun jos ette ole sitä vielä tehneet! 







Seuraavaksi One Desire otti lavan haltuun. Tupa tuntui tässä vaiheessa aika täydeltä, olikohan tää tapahtuma jopa loppuunmyyty? Oli ainakin paljon porukkaa. Mut jestas mikä meininki, kaikki huusi Andree enkä muista millon viimeks oon kiljunut niin paljon keikan aikana. :D Tää on vaan mielettömän hieno bändi ja oli niin ihanaa nähdä tätä taas. Viimeks taisin nähdä nämä Helsingissä viime vuonna. Näiden keikoissa on selkeesti jotain taikaa kun kaikki on aina ihan messissä eikä ikinä toivois keikan loppuvan. 







Sitten oli taas ruotsalaisten vuoro kun Dynazty kapusi lavalle. Enpä ollut nähnyt tätä hetkeen, oisinkohan viimeks 2017 nähnyt? Mut oli aivan ihanaa nähdä tätä bändiä pitkästä aikaa. Ja meininki oli jälleen aivan taattua. Oli hienoo kuulla uudempaakin tuotantoa kuten Power Of Will mikä on yksi tämän hetken suosikeistani. Enkä tajua miten olin ehtinyt unohtaa The Human Paradoxin joka toimi setin toiseksi viimeisenä biisinä. Näiltä löytyy kyllä vaikka ja mitä hienoja biisejä. Ai jessus että viihdyin tälläkin keikalla erinomaisesti. 








Illan päätti ihana Reckless Love. Tätäkään en ollut nähnyt pitkään aikaan ja voi että oli mahtavaa nauttia taas näiden keikasta! Oli jo 20.kerta kun näin nämä livenä. Koska Hessu ja Jalle olivat kipeinä, heitä oli tuuraamassa Hannes Pirilä ja Mitja Toivonen. Ei yhtään hullummat tuuraajat, hyvin vetivät! En ollu nähnyt Mitjaa pitkään aikaan missään, joten olipa kiva nähdä häntä taas lavalla. Kuultiin paljon bändin vanhoja hittejä, mm. debyyttialbumilta löytyvät Back To Paradise, Badass, Beautiful Bomb.. Wild Touch oli yllättävä, en muista millon viimeks olin kuullut sitä livenä. Tietenkin kuultiin myös uusia biisejä, niitäkin oli kiva kuulla! Hoilasin varmaan kaikkien biisien mukana sydämeni kyllyydestä. :D  Reckless Love ei kyllä petä ikinä! 








Koska jorasin jokaisen bändin aikana, jalat oli ihan muusina illan päätteeksi. Ostin Cruzhin paidan jonka jälkeen suuntasin kotia kohti. Oi että oli ihana päästä lepuuttamaan jalkoja. Suutakin kuivasi kun olin niin paljon huutanut. Mut tää kaikki oli sen arvoista. 
Aivan huikea ilta, kiitos jokaiselle bändille! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti