rrock'n roll child

tiistai 21. joulukuuta 2021

Leffavuosi 2021

Moi! Todennäköisesti mulla ei ole enää aikaa käydä leffoissa tänä vuonna, joten ajattelin nyt kertoa mitä leffoja kävin katsomassa valkokankaalta vuonna 2021. Aika vähän näitä olikin, huimat kaksi. Here we go. 

Hiljainen paikka osa 2 / A Quiet Place Part II

Milloin kävin katsomassa: 8.7.

Ajatuksia leffasta: Kyseinen elokuva oli ollut jo pitkään katselulistallani, sillä ensimmäinen osa tästä oli todella hyvä ja mielenkiintoinen. Joten innolla odotin millainen tämä uusi osa on. Parasta tässä on sekin, että tämä ei ole vain Hiljainen paikka 2, vaan että tämä on osa 2. Elokuva jatkaa suoraan siitä mihin ekassa osassa jäätiin. Aluksi leffassa näytetään takauma hirviöiden tulosta, mistä kaikki sai alkunsa.  Mielenkiintoista ja jännää näissä molemmissa osissa on se, että hirviöt hyökkäävät ääntä kohti. Eli ei saa pitää meteliä, muuten joutuu hirviön hyökkäyksen kohteeksi. Elokuva jaksoi pitää hyvin otteessaan, kokoajan sai pidätellä henkeä, sillä koko elokuvan ajan oli todella piinaava tunnelma. Välillä oli hiljaista, välillä äänet tuli aivan yhtäkkiä, saatoin säikähtää monesti leffan aikana. Vaikka sydäri oli monta kertaa lähellä niin pidin silti kovasti tästäkin osasta. Suosittelen ehdottomasti katsomaan niin tämän, kuin ekankin osan. 


Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily


Milloin kävin katsomassa: 1.8.


Ajatuksia leffasta: Hulvaton jatko-osa aiemmille osille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 - Polttarit. Tuomas ja Nippe päättävät piristää Anttia ja lähtevät yhdessä Sinkkuristeilylle. Myös Antin isä lähtee mukaan. Risteilyllä he kohtaavat vaikka ja mitä, elokuva oli hyvinkin tapahtumarikas ja leffassa vilisee todella paljon tuttuja näyttelijöitä. Mielestäni tämä osa oli paljon parempi kuin toinen osa. Toinen osa ei vaan naurattanut hirveästi, kun taas tämä kolmas osa oli oikein hauska ja varsinkin viittaukset Hohto -elokuvaan huvittivat. Oli tässä tottakai härskejäkin juttuja ja kohtauksia, se olisi ihme jos tämmösissä leffoissa ei sellaisia olisi. :D Mutta kyllä tää oli katsottava, ja katsoisin mielelläni joskus uudelleenkin. 


Aiemmat postaukset:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti