rrock'n roll child

keskiviikko 23. elokuuta 2023

Kesän loppu ja syksyn suunnitelmia

Moi!

Ensi viikolla alkaa jo syyskuu ja tuntuu että kesä on mennyt todella nopeasti. Viikonloppuna koittaa kesän viimeiset festarit, jotenkin haikea fiilis. Tää kesä on kohdellut mua hyvin. Oon käynyt festareiden lisäksi uimassa, grillannut pihassa ja muutenkin ulkoillut. Nähnyt kavereita ja bilettänyt. Aika rento kesä ollut, mut oon kyllä tykännyt!





Entä mitäpä syksyllä?

Olisi kiva ulkoilla vielä paljon, käydä enemmän lenkkeilemässä. Puhuttiinkin kaverin kanssa että syksyllä voisi alkaa liikkua enemmän. Oli myös puhe että käydään parilla tanssitunnilla. Jokin uusi harrastus olisi kiva löytää. Myös yksi risteily on pakko toteuttaa. Laivareissun lisäksi haluaisin viettää viikonlopun Helsingissä. Ja sitten tietenkin keikoille! Mun keikkasyksy näyttää hyvältä. Bilettämäänkin täytyy päästä!





Silloin tällöin voisi käydä uimahallissa. Saunailtojakin olisi kiva viettää, sekä myös leffailtoja. Ollaan leivottu pajalla vaikka mitä, joten haluaisin kokeilla myös kotona leipomista. Lukuharrastus jatkuu tottakai, ja haluan ottaa tavoitteeksi lukea vielä enemmän kirjoja kuin viime vuonna. Lukeminen on parasta.





Siinäpä nyt jotain! Onko sulla jo suunnitelmia syksyksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti