rrock'n roll child

tiistai 8. elokuuta 2023

SAARIHELVETTI 2023



Viikonloppuna koitti jo kesän tokavikat festarit. Nimittäin legendaarinen SaariHelvetti Viikinsaaressa. Tämä oli ehdottomasti mun ja kaverin kesän kohokohta. Mentiin kaverin kanssa vain lauantaina, silloin oli enemmän meitä kiinnostavia bändejä. Lipun hintaan kuului taas laivamatka Saareen ja takas. To Hell And Back, mikä muuten raikasi menomatkalla, sopi hyvin päivän teemaan. 

Perille päästyämme ostettiin samanlaiset SaariHelvetti-pikkarit :D Vähän festarimuistoja. Tämän jälkeen napsittiin toisistamme asukuvia SaariHelvetti-kyltin edessä ja suunnattiin katsomaan päälavan ensimmäistä esiintyjää. Fear Of Domination oli jälleen hyvä ja oon ottanut bändiä nyt enemmän kuunteluun. Vaikka tämä olikin vasta päivän toka bändi, jengiä oli jo aika hyvin paikalla ja keikalla oli oikein hyvä meininki!



Tämän jälkeen vatsa kurni, joten käytiin syömässä. Ajateltiin ensin että oltas haettu grilliltä jotain, mut päädyttiin saaren ravintolaan syömään kunnon burgerit ja ranet. 15 euroa ei oikeastaan ollut paha hinta burgerista, sillä se oli hyvin täyttävä. Ruuan jälkeen haettiin päivän ekat lonkerot ja istuttiin illan aikana myös leikkipuistossa kossurockstarien kanssa. Kyllähän näitä perinteitä pitää vaalia :'D.


Seuraavat esiintyjät jotka tsekattiin oli Lost Society sekä Stoned Statues. Molemmat on niin kovia bändejä ja molemmilla oli myös taas järjettömän hyvät keikat!




Toisella lavalla oli kuulemma jotain teknisiä ongelmia illan aikana. Eniten siitä kärsi One Morning Left, jota oltiin kaverin, ja monen muun kanssa odotettu. Bändi ehti soittaa vain kaksi biisiä, mikä oli toki parempi kuin ei mitään. Varmaan lyhyin keikka jolla oon ollut, mut oli silti aivan mahtava meininki! Onneksi bändiä näkee taas tällä viikolla. Let's disco!





Illan tokavika bändi Turmion Kätilöt oli taas timanttinen! Diskometalli raikasi Viikinsaaren pimeässä yössä ja bailattiin taas mukana. Näiden keikkoihin ei vaan kyllästy ikinä!






Diablo Swing Orchestra päätti festaripäivän, mutta ei käyty katsomassa tätä. Loppuyöstä yritettiin vähän putsailla kenkiä vessassa, sillä melkeinpä koko alue oli täynnä mutaa joten kaikkien kengät oli kurassa. Mutaa oli myös mun sukkiksissa, hameessa, takissa ja laukussa. Mutaa oli myös kaverin naamassa :D Olihan toi aika mudassa rypemistä mut toisaalta siinä oli jonkinlaista festaritunnelmaa. 
Lähdettiin vielä virallisille jatkoille Yo-talolle, Stereo Terror dj's soitti siellä levyjä. Cha Cha Cha ja Tirehtööri oli varmaan ne mieleenpainuvimmat biisit :D Bailattiin aika myöhään, hauskaa oli! Ja hei, tällä kertaa ei lähdetty vikalla laivalla saaresta.

Näitä jynssättiin vielä sunnuntai-iltanakin :D

Paluumatkalla

Stereo Terror dj's pisti bileet pystyyn

Johan oli taas hienot festarit. Kiitos bändeille ja seuralle!
Ensi vuonna festarit viettää kymmenvuotisjuhlia, joita odotan jo innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti