rrock'n roll child

maanantai 28. elokuuta 2023

Vauhti kiihtyy 2023 - päivä 1

Hellou!

Viikonloppuna koitti festarikesän päätös. Hakametsän jäähallin parkkipaikalla järjestetty uusi festari, Vauhti kiihtyy! Kyseinen festari järjestettiin myös Oulussa, mut en ihan sinne asti viittinyt lähtee. Onneksi nämä festarit järkättiin myös täällä Tampereella. Festareilla oli mukavan monipuoliset esiintyjät, eli kaikille jotain. Ja oli kiva ettei näilläkään festareilla satanut. Mukava festarisää, hyvää seuraa ja kaikinpuolin hyvä meininki. 

Perjantaina esiintyi Portion Boys, Matti ja Teppo, Bat & Ryyd, Antti Ketonen, Oku Luukkainen, Neon 2 ja Hovimuusikko Ilkka. Ei katsottu ihan kaikkia esiintyjiä. Portion Boys pisti jälleen bileet pystyyn, taas aivan mieletön keikka. Neon 2 oli kiva nähdä ekaa kertaa ja oli todella hyvä livenä. Mattia ja Teppoa tuli vähän vilkaistua, mut lähdettiin sit syömään kaverin kämpille. Legendaarinen kaksikko. Oku Luukkainen oli illan vika esiintyjä ja tää oli aivan saakelin kova! Varsinkin tämän aikana oli kunnon bileet käynnissä ja bailattiin mukana. Okua on pakko päästä näkemään toistekkin!

Sangriaa

Portion Boys

Neon 2

Matti ja Teppo

Oku Luukkainen


Lähdettiin vielä jatkoille ja bailattiin hetki irkkupubissa. Sieltä sitten kotiin nukkumaan ja seuraavana päivänä mentiin taas. Kiitos perjantain esiintyjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti