rrock'n roll child

maanantai 28. elokuuta 2023

Vauhti kiihtyy 2023 - päivä 2

Lauantaina olikin enemmän esiintyjiä jotka kiinnosti. Silloin festareilla esiintyi Teflon Brothers, Korpiklaani, The 69 Eyes, Uniklubi, Kotiteollisuus, Dingo, Klamydia, Jonne Aaron ja Petri Nygård.

Alunperin piti mennä jo Teflon Brothersin keikalle, mut oli vähän rapsakka olo huonosti nukutun yön jälkeen joten päätettiin skipata se. Kaverin kämpille laittautumaan ja sieltä katsomaan The 69 Eyesin keikkaa. Näillähän oli taas aivan ihana keikka, tykkäsin tottakai! <3





Näiden jälkeen esiintyi Petri Nygård, joka aloitti keikkansa etuajassa. Tästä tuli 20 biisin setti mikä oli aika jees! Vaikka kello ei ollut edes puolta neljää, Petrin keikalla oli järjettömän hyvä meininki ja yleisö bailasi mukana. Oli taas hauskaa!




Sitten ihana Jonne Aaron! Olipas aivan mahtavaa päästä näkemään Jonne pitkästä aikaa livenä. Aivan täydellinen setti. Sitten kun on tämänhetkinen lempparini mikä oli kiva kuulla. Rakastan Jonnen keikkoja <3





Tämän jälkeen maistui ruoka. Nugetit & ranskalaiset oli hyvä combo ja sillä pärjäsi hyvin koko loppupäivän. Sit katsomaan Dingoa joka oli jälleen todella kova! Kuultiin taas legendaarisia hittejä ja lavalla kävi vierailemassa Jonne ja Jyrki69!



Osa kavereista lähti tän jälkeen, mut ite jäin katsomaan Uniklubia. Ei tätä voinut missata vaikka näinkin tämän viime kuussa. Tajuttoman kova keikka ja oli ihanaa kun yleisö lauloi mukana, itekkin tottakai. Mahtavaa yhteislaulua ja settiin kuului aikalailla näitä hittejä joiden kertsit kaikki osaa laulaa mukana. Tää oli ehdottomasti Uniklubin parhaimpia keikkoja ikinä <3



Tsekkasin vielä Kotiteollisuutta muutaman biisin verran ennen kuin lähdin kaverille. Olipas kiva nähdä tätäkin bändiä pitkästä aikaa, viime keikasta olikin jo ikuisuus. Tälläkin keikalla yleisö lauloi hienosti mukana ja ei voinut muuta kuin nauttia festaritunnelmasta. 




Eipä tullut yhtään istuttua päivän aikana, joten oli kiva päästä istumaan kaverin kämpälle joksikin aikaa ja jatkamaan juomista. Lähdettiin taas jatkoille ja tuli biletettyä aika myöhään. Pääsin nukkumaan joskus viiden jälkeen. Mutta olipas huikea festariviikonloppu! Kiitos myös lauantain esiintyjille ja kiitos seuralle!  Tästä alkaakin sitten syksyn keikkojen odotus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti