rrock'n roll child

lauantai 31. joulukuuta 2011

Eilinen keikka

Joo voisin kirjottaa vähä eilisestä keikasta. Mentiin siis Janskun kaa kattoo Battle Beastii ja Negativee tonne Pakkahuoneelle. Jansku tuli meille joskus kuuden jälkee,päätettii tehä Jonne Aaronille pieni lahja.
Tehtii semmone kiva kortti jossa lukee: " Onnellista Uutta Vuotta Jonnelle! Oot mahtava!"
Laitettii kortti kirjekuoreen ja sit laitettii pari karkkia sinne vielä. Kirjotettii kirjekuoren päälle: "Jonne Aaronille!"
Sit laitettii vähä sydämmiä siihe.
Lähettiin pysäkille joskus ennen seiskaa.  Jäätiin jossai Koskipuistossa ja käveltii siitä Pakkikselle. Ovet aukes seiskalta mut me ehittii silti koska itse keikka alkoi vasta kaheksalta.
Ku päästii sit Pakkikselle nii näytettii tottakai liput,heitettii takit narikkaa,laukkutarkastus,käytii vessassa ja sit mentii sinne lavan etee oottelee et eka esiintyjä tulis. Battle Beast alotti siinä kaheksan jälkee,veti kyllä hyvän keikan! En oo kuullu ku vaa jotai neljä biisiä bändiltä... no mut tuli kuunneltua enemmä kappaleita livenä. Sillä laulaja Nitalla on oikeesti aika mahtava ääni! :)



Battle Beast tais lopettaa joskus ysin jälkee,en nyt muista tarkkaa aikaa mut ei sillä nyt mitää väliä oo.
Ooteltii siinä sit jonki aikaa et Negative tulis lavalle. Ne tuliki sit no... melko pian :D.
Kaikki vaa kiljui täysiä siellä ja itekki kiljuin vähä. Meinas siinä melkee kuulo ja ääni mennä.
Mut Negative veti ihan _älyttömän_ hyvän keikan ! Kiljuin melkee kokoajan koska olin iha sekasi. Oikeesti.
Negativen jätkät on ihania!<3 Heitettiin Janskun kaa se kirjekuori sinne lavalle,eikä kukaan niistä jätkistä huomannu sitä. Ja Jonne hyppi sen päällä eikä silti huomannu sitä! Mut me sanottii yhelle tyypille sen keikan jälkee et meidän kirjekuori on tuolla lavalla ja et se kuuluu Jonnelle. No,se mies sanoi hoitavansa asian ja antaa sen Jonnelle. Toivottavasti se kirjekuori on nyt sitte Jonnella. Keikka loppui siinä joskus yhentoista jälkee,käveltii Janskun kaa Koskarin pysäkille ja mentii sit samalla bussilla kotii.




ISO KIITOS BATTLE BEASTILLE JA NEGATIVELLE ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti