rrock'n roll child

tiistai 20. joulukuuta 2011

Neljä yötä jouluun !

Kyllä aika menee nopeesti ku kohta on jo jouluaatto. Ja ylihuomenna alkaa loma :)

Meillä on huomenna aikas kiva päivä; aamulla ois pari tuntii terveystietoo mut me ei kyl opiskella sillo ollenkaa ku mennää kuntosalille. Niiden jälkee on kaks tuntii kuvista,pitäis varmaa alkaa miettiin millaisen sarjakuvahahmon piirrän, ku se ope antoi meille sarjakuva-aiheen. Ja sitten ois vielä kaks tuntii tietotekniikkaa, se ope sanoi eilen et se ei aio suunnitella meille mitää ohjelmaa keskiviikoks. Tehää sit nii et katotaa joku kauhuleffa ja sit saa tuoda jotai hyvää. Ite aattelin varmaa viedä jotai pientä karkkia. Ois muute kiva jos katottais joku sellanen leffa mitä kukaan ei oo viel nähny. Kauhuleffat on jeees ! :)


tonttuja


aika jouluinen tunnelma :)

rakastan mun koneen taustakuvaa <3

Masa :3 <3
Tuli tässä mielee et Salkkarit jää tänää joulutauolle. Toisaalta iha tyhmää ja toisaalta taas iha kiva. :D
Ja sit tuli mielee et Sergeitä ei oo näkyny ruudussa pitkää aikaa.. onkoha se sitte vieläki vankilassa?
Mul on vaa joku ihme ikävä sitä !
Mut ku se on nii komee ja on sen luonnekki iha hyvä vaikka se nyt onki vähä pahis.

Mut oikeesti,kattokaa nyt sitä !



Pitäisköhä kertoo vielä tästä päivästä jotai... No jos mä nyt jotain kertoisin.
Mentii tänää kasiin,ekana oli pari tuntia terveystietoo. Lähin tunnilta jo ennen ysiä ku mulla oli tasalta yks keskustelu opon kaa. Keskusteltiin mun koulunkäynnistä kaikkee et mille alalle voisin hakee ja sillee.. ku musta vähä tuntuu et oon väärällä alalla.
Sit menin takas tunnille,kukaa ei tullu avaamaa mulle ovee nii päätin mennä sit kirjastoo. Huomasin siel meijä luokkalaisia ja open. Ois pitäny tehä joku tehtävä mut emmä sit enää ehtiny. Kävin vaa nopeesti facessa ja lähin sit seuraavalle tunnille kaverin kaa.
Meillä oli pari tuntia liikuntaa,pelattiin lentopalloo. Mua ei kauheesti kiinnostanu pelata sitä mut oli kuitenki pakko pelata. En ollu ollenkaa aktiivinen.. oisin ollu mieluummi vaikka kuntosalilla.
Mut ne tunnit meni onneks nopeesti,käytii sit pukkaris vaihtamassa vaatteet ja mentii dataamaa painosaliin.
Ku kello soi nii mentii matikan tunnille.. laskettiin pinta-aloja ja jotai sellasia. Tuli tehtyä ehkä vaa pari tehtävää ku en oikee jaksanu kiinnostua mistää matikkaan liittyvästä.
Päästiin sitte ennen kahta, en ehtiny taaskaa tasan bussii nii menin sitte taas datailee,muokkasin vähä tätä blogin ulkoasua ja se on nyt sit tämmöinen. Aattelin pitää tän ny tällasena. Iha kiva tästä tuli :).
Oon koulun jälkee vaa syöny ruuan,kuunnellu musaa ja dataillu.

Kirjottelen tässä vaan tätä ja luen mielenkiintoista keskustelua Demissä.

http://demi.fi/keskustelut/1078491/salatut-elamat-327-no-isaansa-poika-ainakin-selvasti-on-tullut-piilossa-monta-kuukautta-eika-ilmoita-itsestaan-mitaan

Toi on Demin uusin Salkkarikeskustelu. Tuolta on kiva lukee ihmisten mielipiteitä Salkkareista. Ite en ikinä kirjota tonne mitää ku ihmiset kertoo asiansa mun puolesta :) Ne on ajatustenlukijoita.

En keksi enää mitää kirjotettavaa...huomenna tulossa uusi kirjotus jos vaan ehtii/jaksaa kirjottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti