rrock'n roll child

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Weekend

Oho,nyt on jo sunnuntai. Viikonloppu meni taas liian nopeasti. Huomenna taas kouluun,eikä mitenkää jaksais.
Mut jos nyt vähä kertoisin mun viikonlopusta.

Perjantai 

Valmistauduin illan keikalle. Lähdin Ideaparkkiin kattoon Reckless Lovee. Sisko ja sen kaveri lähti mukaa mut ne meni sinne vaa shoppailee siks ajaks ku katoin Recklessejä. Recklessit veti aivan mahtavan,akustisen keikan!
Otin niistä aika hemmetin paljon kuvia,mut ei se mitää. Sain niiltä sellasen kortin missä on niiden kuva ja nimmarit sit ostin bändin t-paidan! Se on mun mielestä tosi hieno :) Olin keikan jälkee tosi onnellinen! Jouduttii muuten meneen sellasta tosi kuraista tietä sinne Ideaparkkii... oli kiva olla siel keikal kuraiset kengät jalassa.. no mut se oli sen arvosta!
Ku päästii takas Tampereelle nii siskon kaveri lähti kotii ja mä ja sisko mentii sit kans kotii,käytii suihkus,syötii iltapala,hoidettiin marsua,datailtiin,katottiin telkkaa ja mentii nukkumaa.


Lauantai

Herättiin siskon kaa samoihin aikoihi,katottii Muumit,syötii aamupala,hoidettiin taas marsua.. ja lähettiin puol kahen aikaa kaupunkii ostamaan joululahjoja. Ostettiin "vähä" kaikkee.. sisko lähti kolmen jälkee himaa ja mä jäin yhe kaverin kaa kaupunkii. Käytii Anttilassa ku halusin ostaa sieltä siskolle Smurffileffan joululahjaks. Ja sit käytii Stockmannilla ku kaveri halus palauttaa sinne jotai pulloja. Käytii sit viel Stockan ruokakaupassa ku halusin ostaa sieltä siskolle viel suklaarasian. Sit me käytii kaverin kaa viel heses,ostin sieltä itelleni pehmiksen ja kaveri osti ittellee pirtelön. Taidettiin käydä sit sen jälkee viel Koskaris,en ees muista mitä me tehtii siel :D.
Sit istuttii vähä aikaa jossai penkeillä ja sit kaveri lähti takas Nokialle. Mä päätin sit lähtee kans kotii ku en jaksanu käppäillä yksin kaupungilla.
Ku pääsin kotii nii teeveestä alko just sopivaan aikaan Oliver ja kumppanit. Katottii se siskon kaa ja syötii karkkia ja sipsiä.

aamupala :) muroja,mehua,kaks leipää jossa on juustoo,kinkkua ja suolakurkkua

joulutorilta :)

Koskarista

kaupungilta otettu joku turha.. siinä näkyy kaverin jalka


Sunnuntai

En oo tänää tehny kauheesti mitää.. heräsin ennen siskoa,katoin taas Muumit,söin aamupalan,kävin suihkus,puin,selvitin hiukset,vein roskat,siivosin vähä siskon kaa ku marsu oli onnistunu vähä riehuu viime yönä.
Aattelin kattoo tänää perjantain Salkkarijakson ku se jäi näkemättä. Ja sit syödää ranskiksia ja nugetteja,jeei !
Ja sit aattelin kattoo vihdoinki yhen leffan joka ois pitäny kattoo aikoja sitte. Ja sit varmaan datailen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti