rrock'n roll child

maanantai 28. toukokuuta 2012

Mooikka!

Voisin taas kirjottaa jonkinlaisen postauksen mun viikonlopusta, yllätys yllätys.

Perjantai
Oli etäpäivä, eli ei tarvinnu mennä kouluu :----). Piti käydä Näsikalliolla jossaki näyttelyssä, iskä ootteli ulkona sillä aikaa ku kävin ottamassa muutaman kuvan tauluista. Ei mulla menny ku vaa 5min! :---D Sen jälkee iskä heitti mut johonki Hämeenpuiston lähelle ja kävelin siitä Keskustorille kattomaan Radio Rockia & Kesäpoikia, toisin sanoen Jone Nikula ja Jussi69! Kattelin ja kuuntelin vähä aikaa niiden lähetystä siinä ja lähin joskus kahen jälkee kotia kohti ku en jaksanu seistä siellä.






Kotiin päästyäni söin ruokaa, luin jotai kirjaa ja kävin saunassa. Lähin seiskan aikaa silloille ku näin Janskun siellä. Lähettii siitä sitte Keskustorille ku Linnea ootti meitä siellä jo. Käytiin äkkiä Ärrällä ja siitä käveltii Hämeenpuistoo kattomaan Jupi7er-bändiä. Ne veti iha hyviä biisejä vaikken ollu aiemmi kuunnellu niitä. Siellä oli siis sellane TunneTampere-tapahtuma. Ei me kyllä kauaa jaksettu olla siellä, napattii muutamat kuvat bändistä ja lähettii käppäilee Keskustorille päin. Käytii äkkiä Sokoksella ja meinattiin käydä Koskarissa mut se oliki jo menny ysiltä kii.
No, päätettii lähtee sit jo kotii, Linnea lähti käppäilee jollekki pysäkille ja mä ja Jansku käppäiltii sit siihe Koskarin lähellä oleville pysäkille. Ku pääsin kotii nii söin pienen iltapalan, kuuntelin musaa ja datasin vaa.




Lauantai
Olin Linnean kaa Särkässä. Porukat heitti mut yheks Metsolle ku näin Linnean siellä. Käytii nopeesti Vapaa Valinnassa ja siitä sit käveltii yhelle pysäkille ja mentii bussilla Särkkää. Käytii aika monessa laitteessa, mm. Koskiseikkailussa, Ilmaveivissä, Tyrskyssä, TakeOffissa, Troicassa, Hurricanessa..... niin joo käytiin me myös Akvaariossa kattomassa kaloja ja sit siel eläintarhassa. Aww ne mikropossut oli kyllä söpöjä! :3






alpakka


maisan & pipsan koti :--)



maisa & pipsa!




pusukala :--D
Lähettii Särkästä ennen kuutta, käveltii Metsolle oottamaan bussia. Linnean bussi tuli aikasemmi, se meni sit sillä takas Nokialle ja mä kävelin sit tien toiselle puolelle oottaan bussia. Se tuliki aika nopeesti siihe et eipä tarvinnu kovi kauaa oottaa :---). Ku pääsin kotii niin pesin hiukset, hoidin vähä marsua, datailin vaa ja sillee :D.

Sunnuntai
Oltiin joskus aamupäivällä lenkillä porukoiden kaa. Tehtii vaa semmone pieni lenkki ja käytii ostamassa jätskit. Olin joskus puol kolmen aikaa Sinin kaa. Käytii ulkona kuvailemassa, sit mentiin Sinille kattoon pari leffaa... Sisko tahtoisin jäädä ja Silent Hill. Molemmat oli kyl tosi hyviä leffoja :) Käytii viel leffojenki jälkee kuvailemassa ja sit olin kotona joskus ennen kaheksaa. Kävin suihkussa, söin jo iltapalaa ja datasin vähä aikaa. Sit katoin klo 21 subilta Poliisiopisto nelosen. Oli muute tosi hauska :--D. Tuli naurettua joillekki kohille. Leffa loppu sitte siinä joskus ennen yhtätoista niin menin jo sit nukkuu.




juotii vähä mehua Sinillä...


.. ja syötiin karkkia,nam!


nähtii vapaana oleva kissa tuolla ulkona :)
Mut joo, ei mulla muuta.

2 kommenttia:

  1. ooo! mää olin kattomas kesäpoikii jyväskyläs ja oli kyl hieno meininki :D ihania eläimiä (varsinki nuo possut) <3

    VastaaPoista