rrock'n roll child

tiistai 23. heinäkuuta 2013

220713

Eli siis eilinen päivä. Tehtiin tosiaan se reissu Tuuriin :-) Sinne meni matkaa semmonen pari tuntii mut saatiin onneks aikaa kulumaan. Kuunneltii siskon kaa musaa omista soittimista, olin pakannut myös varmuuden vuoks vihon ja kynän ja yhen kirjan jos en ois jaksanu kuunnella musaa.. Mut musaa tuliki vaa kuunneltua, et otin noi iha turhaan mukaa :D Ja me lähdettiin matkaan joskus n. puol kympin aikaan aamusta.
 Pysähdyttiin yhessä kohtaa syömää vähä evästä.
Pienen tauon jälkeen jatkettiin matkaa, eikä menny kovin kauaa ku oltiinki jo perillä! Ei siinä muuta ku auto parkkiin, ja käytiin ekana sellasessa poistoteltassa, jossa oli kaikkee hienoo. Ei vielä sillo ostettu mitää.
Käytiin sen jälkeen siinä kunnon kyläkaupassa, se oli kyllä hieno! Kauheesti kaikkee, ja väkeäkin oli aika kivasti.



Oltiin me ainaki pari tuntii siellä. Siinä pihassa oli myös jotain kojuja, ostettiin siltä yheltä kojulta jalkapallo :'D
Ja siitä kyläkaupasta löysin yhen hienon paidan (melkee 30€), pari nahkaranneketta joissa on hienoja koristeita (yks kappale makso jotai 1,25€), ja Imaginaerum -DVD:n (9,95€) !
Iskä tais löytää vaa karkkia.. Sisko löysi ittellee myös karkkia ja jotai kynsijuttuja. Nii ja se löysi myös sellasen nahkarannekkeen. Äitiki osti nahkarannekkeen, huivin, karkkia ja..... tasapainolaudan! :-D Marsulle ostettiin tuliaiseks lisää heiniä.
Käytiin vielä ton kaupan jälkee uudestaa siinä poistoteltassa, josta äiti osti mulle tosi upeet legginssit!
Siskolle se osti jonku topin ja sit sisko osti viel omilla rahoillaan 30 euron hupparin. Kaikilla oli siis hyvät ostokset! Ei käyty ollenkaa tossa Miljoonativolissa, mut ei se mitää, shoppailu oli kivempaa :-)
Ja mulle jäi vielä hyvin rahaa jäljelle tosta reissusta!
Paluumatkalla käytiin jossain syömässä, mä ja äiti vedettiin hamppariateriat, sisko veti kauheen ison kanakorin ja iskä possukorin :D Sain myös ottaa niiden korista pari kanaa ja possua, ja vedin siskon korista kurkut ja porkkanat, vähä dippailin niitä siinä. Tulipahan ainaki hyvin syötyä!
Käytiin vielä jossain Muroleen kanavalla, jolla ei oltu käyty piiitkää aikaa. Käytiin siinä kahviossa vetämässä jälkiruuat, ja sit otin muutaman kuvan.


Muroleen jälkeen käytiin vielä nopeesti leirintäalueella, ku iskä laitto siihe vaunuun jotai juttuja. Ku ne menee sinne taas viikonloppuna, saan siis taas jälleen kerran jäädä marsun kaa kotii, jeejee! Leirintäalueen jälkee mentii kotii, purettiin laukut, jokasen piti kokeilla sitä tasapainolautaa.. Ei oo kyllä mun juttu :-D
Mut oli siis todellakin onnistunut reissu, Tuuri on hieno paikka! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti