rrock'n roll child

perjantai 12. heinäkuuta 2013

When it's like this I feel the music shootin' through me

Vietettiin siskon kaa aikaa kaupungissa tossa keskiviikkona. Käytiin eka kirjastolla, josta lainasin äidille Whitney Houstonista kertovan kirjan. Äiti tykkää sen musasta tosi paljon, nii aattelin jos se tykkäis lukee ton kirjan. Löytyyhän siltä artistilta pari hyvää kappaletta mitä oon kuullu.
Lainasin siskolle jonkun Simpsoneiden tuottarin, en nyt muista monesko se oli. Lainattiin myös Painajainen ennen joulua ku sisko ei oo nähny sitä. Ite oon nähny sen jo varmaa pariki kertaa..Nii joo ja lainattiin myös Basshunterin albumi ku sisko haluu tietää et löytyyks siltä muitaki yhtä hyviä biisejä ku Boten Anna :-D
Kirjaston jälkeen mentiin Anttilalle. Halusin tuhlata rahojani johonki kivaan. Löysinki yheltä osastolta KISSin Sonic Boom -albumin! Löytyi sellasesta alekorista vai mikskä sitä yleensä sanotaa.. Makso vaa 5€! Oikee hinta ois ollu joku 11€, mut eihä sekää mikää paha hinta oo.. Mut kiva et ton levyn sai kuitenki tolla viidellä eurolla :-)

Tässä on kaks CD:tä ja yks DVD  :)
Käytiin vielä siinä Anttilan Hesessä, vaikka oltiinki syöty kotona.. Tai no olihan siitä jo jonki verra aikaa.
Vedettiin sellaset pienet ateriat, jonka jälkee lähettiinki jo kotii, ku ei tullu mielee missä muualla ois voinu käydä.

Eilen lähettiin siskon ja mummin kaa jo joskus yhentoista aikoihin kaupunkiin. Käytiin siinä Keskustorilla ku siellä oli kansainväliset suurmarkkinat. Ne on ollu siellä keskiviikosta lähtien, ja loppuu huomenna.
Siellä oli aika paljon kaikkee. Mummi osti mulle ja siskolle yhet korut, ku jos osti kaks koruu nii sai alennusta :-) Sisko valitsi itselleen nilkkakorun ja ite taas valitsin rannekorun. En kyllä enää muista paljon ne maksoi..

Tämmösen rannekorun valitsin :-) Tykkään!

Noiden markkinoiden jälkeen käytiin vielä Tammelantorilla, syötiin siellä mustaamakkaraa ja jätskit. Ostettiin myös mansikoita ja porkkanaa. Eipä me sitte muuta ostettu. Ja ton jälkeen käytiin kirppiksellä, josta sisko löysi ittelleen sellasen raitapaidan. Ite en löytäny oikee mitää.. Mut ehkä ens kerralla sitte!
Kirppiksen jälkeen lähettiin kotii. Ehdittiin olemaan kotona jonki aikaa, ja sit heitettiin sisko Ylöjärvelle, se on siellä nyt sunnuntaihin tai maanantaihin asti. Porukat lähti mökille, eli oon taas marsun kaa kaksin kotona.
Huomiseks ei oo mitään sen suurempia suunnitelmia, nään kavereita ja sillee. Ja katon varmaan leffojakin.

Ainii, ja ennen ku unohdan, nii lainasin yks päivä tämmösen kirjan kirjastolta:


AAA tää kirja on iha huippu! Toi kyseinen henkilö on siis Mötley Crüen laulaja ;-) Tossa on jotai yli 300 sivua, ja oon jo ainaki yli sata sivuu ehtiny lukee. Rockelämäkerrat vaan on parhautta, suosittelen ehdottomasti! Lainasin myös samalla kerralla Apocalyptican ja Twisted Sisterin albumit.
Mut ei mulla nyt muuta, seuraavaan postaukseen! :-)



2 kommenttia: