rrock'n roll child

lauantai 20. heinäkuuta 2013

J.Ahola Duo@Tammerfest Beer Garden

Paikka: Keskustori
Kellonaika: 16-17.30
Ikäraja: k18
Ilmainen

Olin siis tänää kattomassa J.Ahola Duo -nimistä bändiä tuolla Keskustorilla. Ja siihen siis kuuluu Jarkko Ahola ja Antti Mäkelä. Tosta Antista mulla ei oo mitää tietoo, mut Jarkkohan on tunnettu ainaki Teräsbetonista, Northern Kingsista ja AHOLAsta. Ite en oo kauheesti kuullu AHOLAsta, mut Northern Kings ja Teräsbetoni on kyllä tuttuja yhtyeitä.
Ja noi siis veti akustisesti muiden bändien kappaleita. Elvistä,Queenia,Teräsbetonia... Aivan mahtava keikka! Jarkolla on ihan uskomaton ääni.
Keikan jälkeen Jarkko tuli siihen lavan eteen, niin sain siltä nimmarin,yhteiskuvan ja halin :3 Se myös meinas omia mun kynän, mut sain sen sit kuitenki takas :D Siinä oli myös joku randon nainen joka jutteli Jarkolle, ja sit se kysy multa kynää lainaks nimmaria varten. Sit ton jälkee se viel kyseli multa et missäköhän päin se Jarkko keikkailee seuraavan kerran, niin sanoin et kannattaa kattoo sieltä sen nettisivuilta ku mun mielestä sieltä pitäis löytyä.  Sit kerroin sille et Jarkko on myös ollut niillä Raskasta Joulua-kiertueilla ja sillee. Sit se sano et se on nähny Jarkon aiemmi jossai Porissa. Sit se lähti siitä jonkun porukkansa kanssa.. iha kiva et randomit tulee välillä juttelee :-) Lähdin siitä sit itekki jo pysäkille päin.
Otin vähä videoo keikalta, video löytyy noiden kuvien jälkee. Laatu ei oo ehkä paras, mut koittakaa kestää.




2 kommenttia: