rrock'n roll child

torstai 18. heinäkuuta 2013

You tell me how I can fly away


Jee jaksoin pitkästä aikaa muokata kuvia! Okei toi viimeinen kuva ei oo muokattu.. Otin sen sillee hienosti siskon aurinkolasien läpi 8)
Mut tänää tuli tavattuu taas Linneaa pitkästä aikaa. Käytiin kirjastolla, palautin sinne kivan kasan levyjä ja leffoja. Lainasin vaivaiset kolme leffaa, Linnea lainas kymmenen :-D Käytiin myös jossain K-kaupassa, josta Linnea osti juotavaa.. Aattelin ettii sieltä yhtä tiettyä sipsipussia muttei löytyny. Joten käytiin vielä Sokoksella, josta löysinki sen pussin. Ostin myös Ässä Mixiä ja sellasen pienen suklaapatukan, jonka annoin siskolle ku se anto mulle 3€ :--D Sokoksen jälkeen käytiin Ärrällä, jolla latasin bussikorttini ja Linnea osti lisää karkkia.
Hmm.. mitäs muuta. Ainii, käytii me sit viel ton jälkee Koskarin Tigerissa, löysin sieltä kahdella eurolla sellasen jännän kaulakorun!


Se koru on suurinpiirtein tommone. Mut vähä erilainen toi ketju, eikä noi oo iha tollee yhessä :-D Kuva Googlesta, koska en jaksanu ottaa kuvaa kyseisestä korusta.

Mut ton Koskarin jälkee Linnea lähti takas Nokialle, joskus oiskohan ollu ennen kahta. Ja me siis tavattiin jo klo 12. Linnea meinas melkee myöhästyä bussista, mut onneks se sit ehtiki siihe :-)

Ylihuomenna meen kattoo Jarkko Aholaa Keskustorin Tammerfest Beer Gardeniin, se soittaa siellä n. klo 16, ja toi on ilmainen, mut k18. Onneks oonki jo täysikänen niin voin mennä tonne :-) Maanantaina Tuuriin, torstaina kampaaja, perjantaina Kukkaisrock! Kaikkee kivaa on siis vielä tiedossa! ;-)


1 kommentti: