rrock'n roll child

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Lielahti,jee

Niitä ihan ekoja postauksia ei kannata kattoo, ne on oikeesti iha tyhmiä mun mielestä :D Mut joo, käytiin eilen mummin kaa taas pitkästä aikaa Lielahdessa ku aateltii et ois kiva käydä jossai ettei vaa kotona homehduta. Oli ihan jees reissu, käytiin Hesessä jossa mummi tarjos mulle hampparin. Käytiin myös ainakin Tokmannila,Löytötavarassa ja Jyskissä.

Tämmönen lähti mukaan Tokmannilta:

The 69 Eyes palapeli + mukana CD. Oikee hinta 5euroo, mut nyt maksoi 3euroo :)


Emmä mikää One Directionin fani oo, mut halusin tietää miltä noi maistuu... Ja ihan hyviltä noi mun mielestä maistuu! :-D Ja toi The 69 Eyes palapeli oli vaan niin pakko ostaa vaikken hirveesti tee palapelejä. Ja tossa tuli myös cd mukana, jee<3 The 69 Eyes on vaan yks maailman parhaimmista bändeistä nii täytyy sitä vähän tollastaki tavaraa keräillä ;)

Löytötavarasta ei oikee löytyny mitää, eikä Jyskistäkään. Hieman kyllä huvitti siellä Jyskissä ku siellä oli jotain Justin Bieberin ja One Directionin pussilakanasettejä ja sen sellasia.. Voi hyvää päivää... :'D
Lielahden jälkeen lähettiin kotiin, ja olin sit viel myöhemmin Sinin kaa. Oltiin eka meillä, katottiin Salkkarivideoita Youtubesta, laulettiin Killer Karaokee ku alko sopivaan aikaan, jonka jälkeen mentiin Sinille laulaan SingStarii :) Tuli ainaki paljon laulettua! Vähä Negativee,Lovexia,The Rasmusta jne.

Mut eeipä mulla muuta, huomenna alkaa koulu, ehkä vähän jännittää ku uus koulu ja ku en vielä tiiä millasia ihmisiä meidän ryhmässä tulee olemaan. Mut eiköhän se jännitys sit siitä kuitenki katoa jossai vaihees! Hyvää koulunalkua niille joilla se koulu alkaa/jatkuu myös tulevalla viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti