rrock'n roll child

perjantai 9. elokuuta 2013

Summeri-tapahtuma!

Tänään siis loppui Summeri jonka takia sit järjestettiin pieni lopputapahtuma tuolla Laikunlavalla. Ja se siis kesti yhestä kolmeen, päivällä tietty :D Siellä oli kaikki juontajat paikalla; Maiju,Rami,Joes,Julianna,Liisa ja Johannes. Ne kaikki oli tosi mukavia! Sain kaikilta nimmarit, ja pääsin muiden paitsi Joesin kaa yhteiskuvaa, piti kysyy sitä kuvaa jo sillo ku se oli nimmaria kirjottamassa mut onnistuin jotenki unohtaan koko asian.. Enkä sit myöhemminkää ehtiny saamaa kuvaa sen kaa ku se oli jo ehtiny häippäsee. Mut ei se mitää, oli kuitenkin kivaa! :--) Ja olin siis Janskun kaa siellä, Jansku sai myös nimmarit ja yhteiskuvat. Ainii ja sain halin Johannekselta ja Maijulta!
Mut tässä parit kuvat:



Kiitos Summerin väki :---)!

Tapahtuman jälkee käytiin Janskun kaa Koskarissa, Tigerista lähti mukaan uus vihko koulua varten ja Tokmannilta pari salmiakkiaskia (nekin koulua varten :D)

Vihko 2€ (Tiger) ja salmiakkiaskit 1,70€  (Tokmanni)
Ja koska Koskarin Mäkissä oli pitkät jonot nii käytiin Keskustorin Hesessä, Jansku siinä veti nugetit ja jotai, ja ite ostin taas pitkästä aikaa tämmösen:

Nam! Ja tää makso jotai 2€..
Hesen jälkeen lähettiin pysäkille ja nyt oon tääl kotona vaa hengannu :D Katoin Salkkarit,kävin suihkus,annoin marsulle ruokaa jne.
Laitan tähän loppuun vielä parit videot sieltä tapahtumasta, sain ne vasta nyt ladattuu Youtuben puolelle.
Ja tosiaan, toi Johanneksen videotervehdys meni vähä pielee, ku joku pamautti ilmapallon rikki ja Jansku alko kiljuun siinä mun vieres :-D Että vähän erilaisempi videotervehdys! Ja aika ihana toi Maijun ja Ramin tanssi :D




2 kommenttia:

  1. Oo mikä tuo jäätelöjuttu on, näyttää liian hyvältä? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on iha tavalline vaniljapehmis johon sain tommosia juttuja päälle, en enää muista mitä noi oli :D

      Poista