rrock'n roll child

tiistai 27. elokuuta 2013

Don't let the darkness enchain you



Moi, oon tällä hetkellä kipeänä, nii en menny eilen enkä tänään kouluu. Kattoo sit minkälainen olotila mulla huomenna on, et meenkö huomennakaan kouluu.
Eilen tuli Suorana: Kortesmäki, jossa oli Reckless Love <3 Olli oli haastateltavana jonka jälkeen ne veti Night On Firen akustisena. Se muuten on myös akustisena ihan mahtava! Eilen myös kuuntelin niiden tulevan albumin ennakkoon Yle X:n sivulta. Ihan huikeita kappaleita, pakko sanoo! Ja levy ilmestyy perjantaina kauppoihin, todellakin ostan! ;) Keskiviikkona Kortesmäen ohjelmassa on Michael Monroe!
Oon myös kuunnellu aika paljon tota kappaletta jonka laitoin tohon yläpuolelle. Battle Beast <3 Se laulajan ääni on niin mahtava!

Sain tän kirjan lainaks Janskulta, aattelin et tota vois alkaa pikkuhiljaa lukeen :)


Tosiaan, lauantaina ois toi Tartu Mikkiin Live Pakkahuoneella, mennään sinne Janskun kaa! Siellä on 200 ensimmäiselle jaossa ilmaislippuja tohon tapahtumaan, mennään sinne sillee ajoissa oottelee et saatais ne liput! Ja tuolla siis on Antti Railio,Laura Voutilainen,Diandra ja Robin. Vaikken noita nyt sillee kuuntele, mut ois kuitenki kiva päästä tohon lähetykseen :-)  Niin ja sit 6.9 meen kattoon Niko Saarista Koskarin Glitteriin! 7.9 on kesän päättärit Särkässä,siellä esiintyy Kotiteollisuus, Dog Days Revolution ja Erja Lyytinen. Kotiteollisuuden takia sinne vois mennä! Ja täytyy toki se ilotulitus kattoo :D Mut eipä mulla muuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti