rrock'n roll child

tiistai 13. toukokuuta 2014

These days, the stars seem out of reach


Moi taas! Aattelin vaan höpistä tänne kaikkee randomia ku ei nyt tullu mitään erikoista aihetta mieleen.
Koulu loppuu pian ja sit alkaa kauan odotettu kesäloma! Kesällä sit paljon keikkoja, enemmän kavereiden näkemistä ja ihan vaan rennosti ottamista.  Ois myös ihanaa päästä matkaileen ympäri Suomea, toki Suomesta ois kiva päästä välillä pois mut en tiiä ollaanko menossa mihinkää. Tai no äiti puhui et mentäis joskus heinäkuussa Tallinnaan, mut kattoo ny riittääkö raha. Ois kyl siistii päästä taas Tallinnaan, se on jotenki ihana paikka!


Oltiin muuten tossa lauantaina Hannan synttärijuhlissa, minä, sisko, Jansku ja Eero. Siellä oli myös yks Hannan kaveri ja Hannan miesystävä. Kuolasin vaa Hannan julisteita... Koska The 69 Eyes <3 ;D Sain Hannalta vanhan The 69 Eyesin albumin, kiitos Hanna vielä siitä <3 Se bändi vaan on rakkaus. Me muuten kuunneltiin Hannalla The 69 Eyesin uusinta albumia, ja tuli vähä kuunneltuu myös Ari Koivusta, pitkästä aikaa.  Syötiin liikaa herkkuja ja hulluteltiin puistossa. Oli ihan onnistuneet juhlat!
Sunnuntaina mentiin mummille syömään, jonka jälkeen käytiin vielä Ylöjärvellä. Sen jälkeen olin siskon ja Janskun kaa pienellä piknikillä, tosin sit jossai vaiheessa alko sataan nii mentii grillikatokselle. Oltiin siel sit jonki aikaa jonka jälkee Jansku häippäs ja menin vielä Sinille kattoon leffaa. Leffa oli The Quiet, oli jotenki hämärä...


 Mitähän muuta voisin vielä höpistä? Ainii, mennää lauantaina siskon ja Janskun kaa Särkän Kevätkarnevaaleihin,siellä esiintyy Softengine. En malta oottaa, mun mielestä se on oikeesti aika mahtava bändi! Sitä paitsi kyseisellä bändillä oli ihan hyvä sijoitus Euroviisuissa, hyvä pojat!!
Ja sunnuntaina mennään kai muotikirppikselle, vaikka tuskin mä sieltä mitää löydä. Vois ehkä käydä Eurooppalaisella ruokatorillakin, ku se on taas tänäki vuonna tuolla Hämeenpuistossa.
 No mut, ei mulla oikeestaan muuta asiaa ollu. Mulla on "muutama" kuva Negativen keikoilta tuolla jossai koneen kansios, nii jos vaikka laittaisin niitä seuraavaan  postaukseen. Joten moimoi! :---)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti