rrock'n roll child

lauantai 3. toukokuuta 2014

Vappen


Moi! Oon ihan hurahtanu H.E.A.T. :in musaan! Ihan älyttömän mahtavan kuulosta, kannattaa kuunnella! Ja kyseinen bändi muuten esiintyy kesällä South Parkissa, apuaa siihen tapahtumaan ei oo ees enää hirveen pitkä aika, can't wait <3 Ton ylläolevan kappaleen lisäks kannattaa myös kuunnella Inferno, Tearing Down The Walls, We Will Never Die, Eye For An Eye, All The Nights ja It's All About Tonight.

Mut mistä on hyvä vappu tehty? No mahtavasta seurasta tietty! Tavattiin torstaina pienellä porukalla, minä, sisko, Jansku, Hanna ja Eero. Käytiin mm. vapputorilla ja sit muuten vaan hengailtiin kaupungissa ja pidettiin hauskaa. Käytiin Koskarin Mäkissä, mut se oli niin täynnä et otettiin ruuat mukaan ja syötiin jossain Koskarin penkeillä. Kävihän se niinkin!
Feidattiin Eero jossai vaihees, jonka jälkee sisko feidas meidät :D Joten oltiin sit ennen kotiinlähtöä kolmisin Janskun ja Hannan kaa. Otettiin aika edustavia kuvia Laukontorilla ja naurettiin kaikelle. Onneks nähtiin, ois ollu muuten aika helvetin tylsä vappu! Kiitos teille <3 Nähään viimestään ens viikonloppuna! :-----)

Paaljon serpentiiniä!
Vappuvärii, jeejee
Ruissipsejä :3 Päällä on jotain savuporovoita vai mitä nyt olikaan :D Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti