rrock'n roll child

tiistai 20. toukokuuta 2014

We found something better


Mooi! Mulla oli taas kiva viikonloppu. Tosin perjantaina taisin olla vaa kotona, mut lauantaina olin Janskun kaa. Tavattiin vissii silloilla, ja mentiin suoraa keskustaan. Hengailtiin jonkin aikaa Laikunlavalla ja sillee. Mentiin neljäks Särkkään ku Softengine esiintyi siellä. Oli siistii nähä kyseinen bändi livenä ja hyvin veti! Emmä oikein muuta osaakkaan sanoo tosta keikasta :D
Tässä muutama kuva ja otin mä videonki tolta keikalta, tosin laatu failas aika hienosti,koittakaa kestää.



Keikan jälkeen mentiin eka sinne lavan taakse venaamaan jos bändin jäsenet ois tullu sinne. Ne ei tullu sinne, joten mentiin tarkistaan lavan edusta. Siellähän ne sit oliki jo nimmareita jakamassa. Sännättiin paikalle ja saatiin halit joiltakin bändin jäseniltä, nimmarit ja yhteiskuvat! Sanoin vielä sille yhelle jäsenelle kui hyvä kappale Something Better on ja lähettiin sit alueelta pois. Huikee bändi kyllä, pakko sanoo!
Päätettiin kävellä Särkästä keskustaan päin, seurattiin vähä aikaa yhtä jätkäporukkaa, mut sit ne vaihto suuntaa nii jatkettiin siitä sit Eurooppalaiselle ruokatorille mikä oli siinä lähellä. Ostin suklaata :3

Sit alettiin miettiin et pitäskö käydä yksillä, no mentiin sit iha randomisti jollekki terassille, tilattiin siiderit ja mentiin istuun joidenki miehien seuraa jotka istu siinä terassilla. Jotakin siinä höpistiin, juotiin ne siiderit ja päätettiin jatkaa matkaa. Käytiin ainakin siinä Ratinan lähellä olevalla sillalla kuuntelemassa Speedwayta, ku sellanen oli käynnissä siellä Ratinassa. Iskä oli kuulemma siellä :D
Sen jälkeen suunnattiin takas sinne terassin suuntaan, juteltiin vielä jotain niille miehille ku ne viel istu siellä.. Okei Jansku puhui, en ollu hirveen aktiivinen höpöttelijä :D
Sit käytiin nopeesti mäkissä, otin vaa jotkut pienet ranskikset ja nii. Tavattiin sisko joskus myöhemmi jossai Keskustorilla ja no, kunhan vaan hengailtiin. Lähettii sit jossai vaihees kotii.


Oltiin sunnuntainaki kaupungissa. Mun,siskon ja mummin piti käydä muotikirppiksellä ku sellanen oli Pakkahuoneella mut ei sit menty ku siel edessä oli hitonmoinen jono.. Ei me viititty mennä sinne seisoskeleen, mentiin sit käymään vaan Bonuskirppiksellä josta ei löytyny mitään. Sen jälkeen käytiin nopeesti Koskarissa, jonka jälkee mummi lähti pysäkille ja mä ja sisko mentiin Plevnalle oottaan Janskua. Mentiin siis kattoon Huikopeli, oli oikeestaan iha hyvä! Sen jälkeen suunnattiin Manhattan Steak Houseen, mä ja sisko tilattiin ananasleikkeet ja niiden kaa ranskikset. En muista mitä Jansku tilas.. Mut ai että se ruoka oli kyllä hyvää! Syömisen jälkeen poukkoiltiin Koskarissa, Laukontorilla ja Keskustorilla. Oltiin just sillee vähä joka suunnassa :-D Koska eihän me ikinä osata pysyy paikoillamme..
Taidettiin lähtee joskus puol seiskan aikaa illasta kotio päin, mä ja sisko oltiin oltu tyylii jostai kello yhestätoista asti siel kaupungissa.. Mut nii, kuten jo alussa sanoin, niin oli kiva viikonloppu!
Mennää vissii taas tänäki viikonloppuna kaupunkii, ois toki kiva olla joku viikonloppu iha vaa kotona löhöten mut no jaa.. :D Viikonlopuks on kyl vissii luvattu hyvää ilmaa nii kai sitä nyt kuitenki mielummi kaupungissa ois ku kotona..

Ekassa kuvassa on se ihana annos minkä vedin Manhattan Steak Housessa. Toisessa kuvassa taas maanantain ateria, kävin vähä syömässä mummilla..

Mut joo, eipä mulla nyt muuta! Saa heittää jotain kivaa kommenttia, esim. postausehdotuksia tai jotain :---)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti