rrock'n roll child

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

260714



Aattelin nyt kirjottaa vähän eilisestä päivästä, ku oli Kukkaisviikkojen avajaiset. Oltiin siellä Janskun kaa, mentiin sinne joskus lähempänä kolmee. Seikkailtiin vähä aikaa jossain ja mentiin sit klo 15.30 kattoon Kormusta, jossa soittaa ja laulaa Anton Äikäs, joka on myös tuttu Rockwallista. Pari muuta jäsentä on Kari Luomaharju ja Aaro Alatalo. Kormus soittaa siis sellasta perus suomirokkia. En ollu aiemmin kuullu niiden musaa nii kuulosti kyllä hyvältä! Oltiin eturivin penkeillä :)









Lähettiin Janskun kaa jossain vaiheessa seikkaileen jonnekkin, päädyttiin jonkin ajan päästä Rosendahliin jossa uitiin vähän aikaa. Oltiin joskus kuuden jälkeen takas keskustassa, ja katottiin vanhojen jenkkiautojen paraatia. Oli kyllä hienoja autoja!










Sit suunnattiin takas sinne Kukkaisviikkojen avajaisiin, ku lavalla oli seuraavaks Kari Peitsamo. Oli taas jälleen kerran hyvä keikka, näin mun yhen kaverin siellä lavan eessä heilumassa :D
Piti ottaa selfie Karin kaa sen keikan jälkee mut se onnistu TAAS karkaamaan! Ei sitte D:









Hengailtiin Karin keikan jälkee vähäse aikaa siinä Keskustorilla, jonka jälkeen lähettiin käymään Janskun kaa meillä. Jansku söi meillä spagettii ja jauhelihakastiketta, sillä oli vähä nälkä :D Sisko tuli jossai vaihees kotiin, feidattiin se aika nopeesti ku lähettiin takas kaupunkiin. Käytiin ärrällä ostamassa siiderit ja hypättiin bussiin. Meinattiin käydä Viinikylässä kattomassa Sami Hintsasta mut ei me sit menty, mentiin Keskustorille kattoon Sorrowheartsia. Kyseinen bändi oli hieman myöhässä, niiden piti alottaa puol ysin aikoihin ja ne alotti varmaa joskus klo 21:20 tai jotain. Sit hengailtiin myös Laikunlavalla ku siellä oli puistoreggae. Mut Sorrowhearts oli iha hyvä, näin ne viimeks Chilifesteillä viime vuonna.








Ei me sitä Sorrowheartsia kuitenkaa koko aikaa katteltu, tuli se siskokin jossain vaiheessa kaupunkiin ja pari meidän kaverii.. Tai no se toinen niistä kavereista tuli jo aiemmin kaupunkiin mut kumminki. Mentiin vielä joskus kympin jälkeen kaverille kattoon sillä porukalla pari leffaa.. Olin vasta kolmen jälkee yöllä kotona, kaveri heitti. Meillä oli Janskun kaa vähä väsynyttä meininkiä siellä autossa.. :D Sisko jäiki sit sinne kaverille yöks nii sain ainaki omaa rauhaa. Mut oli hyvä päivä! Perjantai oli kans hyvä päivä ku hengailtiin sillonki porukalla, ostettiin mässyt kaupasta, oltiin rannalla ja katteltiin sillonki parit leffat.
Mut eipä mulla nyt muuta, voisin kirjottaa seuraavaks niistä Omistajabileistä mitkä on keskiviikkona Keskustorilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti