rrock'n roll child

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Rock Of Ages

Sanoinki tossa aiemmassa postauksessa et teen vielä tällä viikolla postauksen missä ois enemmän tekstii.. Eli tässä tää nyt tulee, aattelin tehä pitkästä aikaa sellasen pienen leffa-arvostelun. Tuli sit Rock Of Ages mieleen, ku se on yks mun lempileffoista.
Rock Of Ages on siis yhdysvaltalainen musikaalielokuva. Sisältää paljon 80-luvun musaa, mm. Def Leppard,Journey,Poison,Bon Jovi,Joan Jett,Whitesnake,Twisted Sister... Niin paljon mahtavia biisejä et kyllä ton leffan jaksaa kattoa monta kertaa läpi! Oon sen varmaan kattonukki jo jotai kymmenen kertaa ehkä, mulla on toi leffa dvd:nä nii voin kattoo sen koska tahansa :) En vaan saa tosta leffasta tarpeekseni!
Leffassa siis pikkukaupungintyttö Sherrie Christian ja kaupunkilaiskundi Drew Boley tapaavat 80-luvun Sunset Stripilla, ja rakastuvat toisiinsa. Leffassa on myös tietenkin muitakin henkilöitä, kuten esimerkiksi Dennis Dupree, Lonny Barnett, Stacee Jaxx, pormestarin vaimo Patricia Whitmore (joka mukamas inhoaa Staceeta ja haluaa saada sen ihmeen rock-klubin pois).Tom Cruise siis näyttelee Staceeta, ja aa tuli iha omg fiilis ku se näky leffassa ekan kerran. Se on vaan niin älyttömän komeena! ;__; Kaikki jotka kuolaa hyvännäkösiä rokkareita nii kattokaa ny ihmeessä toi leffa! :D Tai no ihan muutenkin jos diggaa 80-luvun rokista! Rakastan leffan henkilöitä ja biisejä, varsinki ne biisit toimii ihan älyttömän hyvin siinä leffassa! Kannattaa ehdottomasti kattoo! Voisin hehkuttaa tota leffaa kui paljon mut taidan nyt lopettaa tän tähän koska jos oikein hyvin pääsen vauhtiin niin tää teksti ei lopu ikinä! :D




 kuvat: tumblr

2 kommenttia: