rrock'n roll child

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Mä työnnän mun varpaat santaan


Mistäs sitä alottais.. No, ensinnäkin toi ylläoleva biisi on ihan hiton hyvä! Vaikken yleensä kuuntele ihan tämmöstä musaa, nii tossa biisissä on kuitenkin sitä jotain. Sillo ku kuulin kyseisen biisin ekan kerran nii olin vaa sillee njääh, mut nyt ku tota on kuullu viimeaikoina paljonkin radiosta ja sillee, nii on toi biisi sittenki iha hyvä :D Mulle käy oikeestaan melkee aina tollee et eka se biisi ei kuulosta miltää mut sit ku sitä kuulee monta kertaa nii sit se mielipide vaa jotenki muuttuu.. Käyks kellään ikinä näin?

Oltiin muuten Mimmin kaa viime torstaina kattomassa Kasmiria tossa Keskustorilla. Tai no, Jugendtoriksi sitä toista puolta kutsutaan mut kumminki. Siellä oli joku Hartwall Jaffan kesäkiertue, jossa oli Kasmirin lisäks Kesäkaverit -leffan tähdet jakamassa ilmaista limsaa. Tottakai sellanen piti hakee ku kerra ilmatteeks sai! Ja oli se kyl muutenki tosi hyvää.
Kuultiin muuten se Vadelmavene livenä,jeejee! Sen jälkee mentiin hakeen Kasmirilta yhteiskuvat ja saatiinki sellaset, sain myös kyseiseltä herralta lyhyen videotervehdyksen! Vaikutti mukavalta. :)



Toi Jaffa-auto on muuten aika ihana :3
Kasmirin jälkeen oikein kokoonnuttiin Vanhan kirkon eteen, minä,Mimmi,Jansku,sisko,Eero ja pari muuta meidän kaverii. Mentiin siitä sit kaverille, katottiin puoliks jotain tylsää leffaa, kierouduttiin ja juotiin lonkerot. Häipättiin Mimmin kaa sieltä kaverin kämpältä jossai vaiheessa ku kyllästyttiin muihin, juostiin sit vaan siellä jossain ulkona lonkerotölkit kädessä.. Hienosti onnistuin vähän tiputtaan sitä juomaa vaatteille mut eipä se hirveemmi haitannu :D. Mentiin sit rautatieasemalle ku Eero oli menny sinne kaveriansa vastaan, sisko ja Jansku tuli sinne jonkin ajan päästä ja kertoivat että lähtevät käymään meillä ruokkimassa marsun ja sillee. Ne sit häippäs meille ja me mentiin Mimmin,Eeron ja Eeron kaverin kaa läheiseen mäkkiin. Just päivemmällä käytiin Hesessä Mimmin kaa ja taas oli roskaruuan nälkä..  :D Otin vaan euron juuston ja tuplamakupirtelön. Se tuplamakupirtelö on ihanaa, se päärynäsuklaa :3  Sit Eero ja sen kaveri lähti meidän kaverin kämpälle, ja mä ja Mimmi mentiin Vanhalle kirkolle ku meijän toinen kaveri tuli sinne autollaan, oltiin sen kaa sovittu et haetaa sisko ja Jansku meiltä. Sen jälkee käytiin taas siellä kaverin kämpällä, haettiin Mimmin hattu, ja jonka jälkee taas mentiin, heitettiin Mimmi Atalaan. Sieltä taas takas kaverin kämpälle kattoon Jurassic Park 2 ja syömään poppareita ja karkkii mitä sisko oli ostanu.
Sen jälkeen kello oli jotain puol kakstoista yöllä ja kaveri heitti meidät kotiin.
Et oli kyllä kiva päivä, tuli vähä kierouduttua ja naurettua liikaa, mut eikös se ookki sillee et nauru pidentää ikää? :D  "Aleksis Kivi on aika kivinen"



Siinä on kuva joka ei liity mitenkään tähän postaukseen mut halusin vaan laittaa sen tähän :D Jostain Näsinkalliolta otettu, ku seikkailtiin siel yks päivä Janskun kaa.

Mun piti lopettaa jo tää postaus, mut aattelinki vielä kertoo perjantaista ja lauantaista. Tosin en tehny mitää erikoista perjantaina, mitä nyt tapasin Mimmin ja Janskun keskustassa ja päädyttiin etsimään Ikuria... Ei ollu toki tylsää :D


Lauantai oli tapahtumarikkaampi päivä. Lähin jo klo 11.30 bussilla kaupunkiin päin. Oltiin sovittu Hannan kaa et nähää Vapriikis, ku siel oli Dark Market, se on siis kirppis jossa myydään jotain goottivaatteita ja sen sellasia. Hannan äiti tuli kans. Ei sieltä kirppikseltä kyl mitää löytyny, Hanna löysi ittelleen uudet kengät,paidan ja vissiin jonkun korunki. Sen jälkee mentiin Pyynikin munkkikahvilaan Keskustorille, Hannan äiti tarjos, jee :D Oli muutenki kiva istuu siinä ulkona, ku oli niin ihana ilma. Sit käytiin Radiokirppiksellä, en ostanu sieltä mitää. Sit käytii siinä Radiokirppiksen yläkerrassa, ku sinne avattiin itsemyyntikirppis. Olli Hermanin vaimo Noora myi siellä joitaki niiden vaatteita ja kaikkee sellasta. Ostin Ollin KISS-paidan, makso vaan euron! Sit muutenki juttelin vähä aikaa Nooran kaa ja otettiin selfie :--D  Sit feidasin Hannan ja sen äidin, ja näin Mimmin Koskipuistossa. Haettiin ilmasta juotavaa, ku sellasta oli taas tarjolla. Tällä kertaa se oli kuulemma jotain vahvaa energiajuomaa.. Sit taidettiin käydä Suomalaisella kirjakaupalla, sit Metson kirjastossa, bussilla Koskariin, ostin kolmella eurolla uuden hienon kaulakorun, käytiin kahvilassa, Mimmi söi leivän ja ite vedin miniviinerin :D Sit piti käydä Äxällä mut se oliki kiinni. Käytiin Stockalla, Mimmi osti jotain levyjä. Käytiin myös H&M.llä ja Cybershopissa. Sit me taidettiin käydä jossaivaiheessa Hervannassa.. "Mennääks Hikivuoreen hikoileen?"  Tultiin takas keskustaan, ja käytiin hakemassa euron juustot ja limut mäkistä. Mentiin vetään ne Koskenrantaan, oli kiva kattella samalla maisemii ku söi. Sit istuttiin vielä jossai muuallaki jonka jälkee Mimmi lähti takas Atalaan. Oli kyl mukava päivä, oli kiva nähä Hannaa ja Mimmiä!
Ps. Kävin eilen vihdoinki kastamassa talviturkin!

Kaulakoru, 3€, Ur&Penn, Koskikeskus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti