rrock'n roll child

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kaupungin valot meidän nimeämme huutaa



Moi taas! Oon nyt tässä viime aikoina hengannu aika paljon yhen kaveriporukan kaa, ollaan käyty paljon rannalla ja löydettiin muuten uus auringonottopaikka. Se on ihana paikka! Sellanen rauhallinen. Ollaan myös oltu aika useesti jollakulla, ollaan katottu leffoja ja sillee.. Sellasta perus hengailua. Mun tekee nykyään mieli olla kokoajan kaupungilla. Tai no ei sillee kokoaikaa, mut siis ainaki muutaman kerran viikossa. Joku siinä kaupungissa vaan kiehtoo, en tiiä mikä.
Voisin laittaa tähän nyt taas "vähän" kuvia!

Eka kuva läheiseltä rannalta. Muut kuvat Rosendahlista. Oli ihana ilma :)

Ollaan istuttu Koskenrannassa päin, toi lintu on meijän uus kaveri :-D Selasin vanhoja Suosikkeja tossa yks päivä ku oltiin rannalla.

Se uus paikka mikä löydettiin.

Uudesta paikasta. Tykkään niin noista maisemista!

Nää kuvat on myös sieltä uudesta paikasta. Yritin mennä uimaan mut vedessä oli liikaa isoja kiviä. Tyydyin sit vaa ottamaa aurinkoo.

Ja viel parit kuvat uudesta paikasta. Parit maisemakuvat oon ottanu myös kaverin autosta, ku kaveri heitti mut yks ilta kotiin.

Yhtenä yönä oli täysikuu. Fullmoon is here again. Toinen kuva on otettu joskus aamu viiden-kuuden välillä.

Koskipuistosta, ja toi tarkennettu kukkakuva on jostain kodin läheltä otettu.

Tässä kuussa ois viel muutama keikka mille oon menossa. Ainakin Robinin keikka ois tällä viikolla Ratinanniemessä , siskon kummitäti on ostanu sinne meille kolmelle liput. Emmä sillee hirveesti Robinia kuuntele mut toisaalta iha jees päästä sille keikalle.
Samana päivänä ois Kari Peitsamo ja Lord Est Tammerfest Beer Gardenissa Keskustorilla. Vois ehkä käydä kattomassa millanen meininki siellä on. 26.päivä ois Kormus, Kari Peitsamo ja Sorrowhearts Keskustorin Kukkaisviikolla. Ja 30.päivä Rockwalli ja Uniklubi Pirkanmaan Osuuskaupan Omistajabileissä Keskustorilla! Oon fanittanu Uniklubii jo monta vuotta ja nyt pääsisin vihdoinkin näkemään kyseisen bändin livenä <3 Can't wait! Ja elokuussa ois taas Chilifest, Venetsialaiset ja Särkän päättärit. En viel tiiä mitä muuta on tulossa mut siis ainakin nyt noi edellämainitut.
Mahtavia tapahtumia tiedossa kuitenkin! :) Mut joo eipä mulla nyt muuta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti