rrock'n roll child

tiistai 28. lokakuuta 2014

Wasted And Wounded



Hei taas! Oltiin tossa perjantaina valoviikkojen avajaisissa, minä, sisko, Jansku ja pari muuta kaverii. Oltiin aluks Janskun kaa jonki aikaa kahestaan, käytiin Koskarissa ja Laukontorilla. Tavattiin ne muut jonkin ajan päästä Keskustorilla ja katteltiin sitä valoviikkojen ohjelmaa. Siellä oli joku avauspuhe ja jotai sellasta. Siellä soitti joku Human Cell Signals. Ei sanonu yhtää mitää. Sit siellä oli tuliryhmä Flamma. Iha kivan tulishown ne siinä veti. Sit oli ilotulitus. Se oli oikeesti aika siisti. Vaikken nyt mitään erityisen hyviä kuvia saanukkaa. Sit sytytettiin ne valot missä on kukkia ja sen sellasia, ne on nyt kai viimeistä vuotta täällä Tampereella.



Muuten toi viikonloppu meni kotona laiskotellessa. Söin taas liikaa kaikkee hyvää, niiku esim. tortilloja, tacoja.. Mut ku ne on nii hyviä!  Ja sit tommosii lautasii on kiva tehä missä on hedelmiä ja kasviksia ja niille dippiä,  rakastan :3  Kattelin Possee, Salkkareita, Olipa kerran, Putousta, Talent USA:ta, niiku aina. Käytiin sunnuntaina mummolassa, ja saatiin taas hyvää ruokaa.


Jee tossa kuvassa näkyy toi lippu minkä ostin Marrasraskaaseen. Ei siihen oo periaatteessa kauheen pitkä aika. Siellä on niin hyviä bändejä <3 Nii ja tulikin mieleen, et mulla on IHAN KAUHEA IKÄVÄ Reckless Loven keikoille! Kunpa niillä olisi pian joku keikka täällä Tampereella.
Jotenki tää pää lyö taas tyhjää.. Tekis mieli kirjottaa tähän vielä kaikkee jännää mut ei tuu nyt kyllä mitään mieleen! Mennään muuten Janskun kaa yhelle baarikeikalle nyt perjantaina, et jos vaikka siitä sit kirjottelis seuraavaks. :)

/edit: postauksen otsikko liittyy vaan siihen että Santa Cruzilta tuli eilen uus kappale & musavideo, Wasted And Wounded. Löytyy tän postauksen alusta, oikeesti rakastanrakastanrakastan <3 Ei voi muuta sanoo ku et AIVAN TÄYDELLINEN KAPPALE JA VIDEO <3 Hitsi rakastan tätä bändiä! Onneks nään ne jätkät ens kuussa :3

2 kommenttia:

  1. Wasted & Wounded on kyllä todellaki täydellinen :3 ja mäkin oon menossa marrasraskaaseen :--D

    VastaaPoista