rrock'n roll child

perjantai 17. heinäkuuta 2015

1407 & 1507

Mooi! Aattelin kertoo nyt parista kivasta päivästä tällä viikolla, toivottavasti tykkäätte.


Tiistai 14.7. 
Kuulin et Kormus esiintyisi Laikunlavalla. Aluks aattelin etten mee koska ei ollu seuraa ja muutenki oli sellane fiilis et jaksaako sinne raahautua. Mut lopulta löysinkin itteni tolta keikalta Janskun ja yhen Pauliinan kaa. Ei kylläkää katottu Janskun kaa keikan alkuu ku oltii sillo vielä matkalla, mut hyvin me kuitenki ehittii kattoo keikkaa. Nähtii Kormus viimeks viime vuonna, joten oli kiva nähä kyseinen bändi pitkästä aikaa, vaikkei me kumpikaa sitä nyt sillee kuunnella. Hyvä livebändi! Ne soitti omien biisien lisäks mm. Hurriganesin Get On -nimisen kappaleen. Kormuksen lisäksi Laikunlavalla esiintyi Still, jota ei kuitenkaa jääty kuuntelemaan.. mut ekojen sointujen jälkeen kuulosti kuitenki iha ookoolta :D

Kormus
Still
Käytiin Kormuksen jälkeen juttelemassa bändin laulajalle Antonille. Vaihdettiin kuulumisia ja otin Antonin kaa selfien. Otin myös aika jännät videoterveiset samalta tyypiltä ja saatiin Kormus-tarrat :D Saatiin myös toki halit ja Anton sanoi et oli kiva ku tultiin moikkaamaan!




Suunnistettiin Janskun kaa Laikunlavalta pysäkille ja lähettiin randomisti Sorilaan. Puhallettiin saippuakuplia, katteltiin lehmiä ja kunhan vaan hengailtiin jonkin aikaa. Käytiin Sorilan jälkeen mäkissä ja sit häipättiin jo kotiin.


Keskiviikko 15.7.
Tuo päivä olikin hieman tapahtumarikkaampi. Kävin aamulla syömässä oikein hyvän aamupalan torilla!

Tiistaina saatu tarra Kormuksen keikalta ja keskiviikon aamupala <3

Alkoi  sunnuntaihin asti kestävä Tammerfest, joka puolella Tamperetta oli kaikenlaista ohjelmaa. Päädyttiin Janskun kaa Keskustorille vilkaisemaan Kari Peitsamon keikkaa. Ei kuitenkaa katottu keikkaa ku vaa vähä aikaa, hyvin se Peitsamo kuitenkin osas soittaa! Oli kiva nähä toi pitkästä aikaa ku joskus viime kesänä näin viimeks.

Kari Peitsamo

Lähettiin käymään kirjastolla ku palautin ja lainasin muutamia leffoja. Sit taidettii vähä aikaa vaa kierrellä ympäri kaupunkia ja joskus klo 18 aikoihin mentiin hetkeks Laikunlavalle, ku siellä esiintyi sellane bändi ku Dr.Napalm Explosion. Näin kyseisen bändin joskus viime syksynä, ihan jees keikka oli vaikkei me nyt sitte sitäkää loppuun asti katottu :D

Dr.Napalm Explosion

Lähdettiin Koskariin ja sieltä sunnattiin sellaseen paikkaan ku Takomo Bar&Terrace, mikä oli ihan siinä vieressä. Ei oltu käyty aiemmin tossa paikassa, mut vaikutti ihan viihtyisältä paikalta. Istuttiin Janskun kaa siinä terassilla Hannan (se johon tutustuin helmikuussa) ja Hannan kaverin kaa. Juteltiin ja katteltiin Pekka Heinon akustista keikkaa, josta minä ja Hanna oltiin eniten innoissamme, Pekka on meidän rakas idoli <3 Ihan huikeen keikan Pekka veti taas jälleen kerran, on se vaa semmone <3
Tuntui et Roosterin keikoista oli liian pitkä aika, vaikka ne oli toukokuun lopussa. Oltiin Hannan kaa tyyliin ainoot yleisöstä jotka lauloi muutamien biisien aikana, varsinkin Bon Jovin Livin' On A Prayerin aikana oltiin niin mukana ku vaa pystyttiin ja Pekka tykkäs meistä. Katsekontaktit Pekan kanssa :3
Keikan jälkeen oli tottakai pakko mennä moikkaamaan Pekkaa, kiitettiin mahtavasta keikasta, otettiin kuvia ja saatiin halit. Pekka ihan selkeesti muisti mut ja Hannan. Ihana <3 Luvattiin että tullaan katsomaan Pekan seuraavaa Tampereen keikkaa, joka on muuten 18.9. Public House Huurteessa. Tosin jos aiemmin tulee lisää Tampereen keikkoja, niin tottakai niille sit! ;)

Pekka <3
Pekan tapaamisen jälkeen sanottiin Janskun kaa heipat Hannalle ja sen kaverille, ja suunnattiin vielä Keskustorille vilkasemaan Anna Abreun keikkaa. Tällä kertaa ei jaksettu mennä alueen puolelle joten kurkattiin vaa siitä aidan yli lavalle ja nappasin pari kuvaa. Kuultiin ainakin Music in everywhere vai mikä onkaa. Hitto että Anna on muuten lyhyt!

Anna Abreu

Ei me totakaa keikkaa sit kauaa katottu, siirryttiin Laikunlavalle sillä siellä soitti tamperelainen metallibändi Trail Of Life Decayed. Siinä soittaa yks Jussi, joka tuli juttelee mulle ja Janskulle kerran baarissa.. :D Siitä meidän baarireissusta voi lukea tästä. Mut hyvän keikan toi bändi veti, pakko sanoo! Ei oltu aiemmin kuultu kyseisen bändin musaa. Keikan jälkeen juteltiin vähän aikaa Jussin kaa, oli kuulemma vähä kipee. Mut oli kiva nähä Jussia taas, mukavan olonen tyyppi.

Trail Of Life Decayed. Siinähän se Jussi onkin heti ekassa kuvassa :D

Oli kyllä todella mahtavat päivät, kiitos Janskulle seurasta molempina päivinä <3 Ja kiitos muillekki ihmisille joita tuli nähtyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti