rrock'n roll child

tiistai 21. heinäkuuta 2015

Kaupunkien valot mulle huutaa

Heii! Näin lauantaina pitkästä aikaa Mimmiä, tuli Vantaalta tänne Tampereelle ku sillä oli suunnitelmissa mennä Ratinan Tammerfesteille. Käytiin hakemassa ilmaiset Haribo-karkkipussit keskustasta ku sellasia oli tarjolla, kaks kappaletta per nenä :D Katottiin myös vähän aikaa Kari Peitsamon keikkaa.. Jossain väitettiin et Peitsamolla on ollu joka vuosi Tammerfesteillä sama paita, ei pidä paikkaansa! Ei ollu lauantaina samaa paitaa :'D

Sieellä se Peitsamo soittelee! "Tammervetsi" :'D







Sain Mimmiltä tollasen ison kirjekuoren missä oli nooin paljon kaikenlaisia kuvia ja lehtijuttuja Reckless Lovesta  <3 On tossa pari Michael Monroen, Black Veil Bridesin ja Santa Cruzin kuvaakin :3 Kiitos Mimmi näistä!! <3 Nii ja tossa näkyy myös noi söpöt Haribo-pussit :D

Jonkin ajan kuluttua hyvästeltiin Mimmin kaa ku se lähti kaverinsa kaa kiertelee (lähti vielä myöhemmin sinne Ratinan Tammerfestiin) ja olin just ite vielä sopinu tapaavani siskon,Janskun ja pari muuta Koskarissa. Hengailtiin sit siellä jonkin aikaa, nähtiin Pelle Miljoona! Meinattiin Janskun kaa lähtee sen perään mut ehdittiin kadottaa se :D Sairaan nopee!
Ulkona ei ollu mikää paras ilma mut lähettiin kuitenkin Keskustorin suuntaan, vilkaistiin nopeasti Tiisun keikkaa, se musa kuulosti jotenki jännälle.

Tiisu. Ja joo mäki tätä laatua

Hengailtiin sitte vielä Coffee Housessa, ja joskus puol kasin aikoihin sisko, Jansku ja yks kaveri lähti jo kotiin. Ite jäin vielä hengailee yhen kaverin ja sen kaverin kaa, mut en sit kauaa ollu niiden kaa ku ne päätti lähtee eri suuntaan :D Ite suuntasin Pelle Miljoonan keikalle joka aloitti kasilta Keskustorilla, menin tällä kertaa alueelle ja pääsin aikas lähelle lavaa. Juopot oli ärsyttäviä mut kestin onneks melkee keikan loppuun asti. Näin Pellen viimeks vuonna 2012 enkä kyllä sillon hirveemmin kuunnellu sitä keikkaa. Mut tällä kertaa mulla oli oikein hyvin aikaa kattella ja kuunnella, oli ihan pakko kiljua vähän koska oli niin hyvä meininki! Ja lauloin toki biisien aikana. Tuli jotenki nostalginen fiilis. Juokse villi lapsi, Tahdon rakastella sinua, Moottoritie on kuuma ja kaikki muut upeet hitit tuli kuultua. Ai että mitä biisejä!
Otin lyhyen pätkän Pellen parhaimmasta biisistä ja tietenki piti ottaa muutama kuva :)







Huhhuh mikä keikka, kiitos Pelle Miljoona United! Kiitos myös Kari Peitsamolle ja Tiisulle vaikken niitä keikkoja loppuun asti kattonu. Mahtavia nää Tammerfestit ku järjestävät keskustaan tämmösiä ilmaiskeikkoja. Nii ja kiitos myös muille ihmisille keitä tuli nähtyä. Oli mahtava päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti